Fata care s-a aruncat goală de la etajul 6 este plânsă de familia ei. Ioanei Ţîrlea, tânăra de 29 de ani care s-a aruncat în week-end de la balconul de la etajul 6 al propriei locuințe, a fost găsită dezbrăcată după ce s-a sinucis. Presa a relatat că fata era medic veterinar și că suferea de o depresie serioasă, motiv pentru care a și decis să-și pună capăt zilelor.( vezi motivul pentru care s-a sinucis Ştefania, fata de 15 ani)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinucidere şocantă în Piatra Neamţ. O femeie de 50 de ani s-a aruncat de pe barajul Bâtca Doamnei

Fata care s-a aruncat goală de la etajul 6 a lăsat în urmă o mamă. Ioana era singură în apartament  

Trupul victimei era complet gol atunci când a fost găsit de echipajele de salvare. Se pare că tânăra traversa o perioadă extrem de grea, aflându-se într-o depresie profundă, din cauza faptului că nu-și găsea un loc de muncă.

Singurul lucru cert din cazul fetei este că era singură în apartament în momentul în care și-a pierdut viața. La momentul actual, este exclusă ipoteza unei crime, dat fiind faptul că apartamentul era închis pe dinăuntru, iar cheia se afla în ușă atunci când oamenii legii au încercat să pătrundă în locuința fetei pentru mai multe indicii.

Fata care s-a aruncat goală de la etajul 6 a lăsat în urmă o mamă: „Dragoste necondiţionată...iubire de fiică...inimi frumoase” 

Ioana locuia cu iubitul ei, care nu este singura persoană care o plânge. O fac mama, dar şi sora şi fratelei ei mai mici. Ioana ţinea enorm la ai ei. „Dragoste necondiţionată...iubire de fiică...inimi frumoase”, a postat Ioana la o fotografie în care apăreau mama şi sora ei. Într-o altă fotografie, în care apare frăţiorul său, Ioana a scris: “Primul meu job a fost acela de soră mai mare şi l-am luat foarte în serios. Îl iubesc pe acest mic star”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si