Close sidebar
Close sidebar

Fata de 14 ani din Gorj, violata de sotul asistentei maternale care o avea in grija

Parchetul de pe langa Judecatoria Tg-Jiu a deschis, luni, o ancheta, dupa ce o fetita, in varsta de 14 ani, a povestit, in cadrul unei sedinte de consiliere psihologica, faptul ca sotul asistentei maternale la care se afla in plasament a abuzat-o sexual. Potrivit unor informatii, reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Gorj au fost cei care au sesizat organele de cercetare, iar copila a fost mutata intr-o casa de tip familial a institutiei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O minora aflata in plasament la un asistent maternal din Tismana si-a manifestat dorinta, in urma cu cateva zile, de a se intoarce intr-unul din centrele DGASPC, motivul fiind acela ca cea care o avea in grija i-ar fi dat o palma. Fetita a ajuns in Centrul de Primire in Regim de Urgenta Tg-Jiu si mai apoi la o casa de tip familial a institutiei, aflata la cativa kilometri de oras.

In timpul unei sedinte de consiliere psihologica, copila a recunoscut faptul ca motivul real din care si-a dorit sa plece din plasament de la familia din Tismana este acela ca sotul asistentei maternale a abuzat-o sexual, relateaza Gorj-Domino.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

DGASPC a sesizat organele judiciare, luni 28 august, cu privire la cele expuse de fetita, iar Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Tg-Jiu, a deschis dosar penal si efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de act sexual cu minor.

Potrivit unor surse, in aceeasi zi, fetita a fost expertizata medico-legal, iar in functie de concluziile raportului intocmit de medicii legisti se va stabili daca cele relatate de minora se confirma sau nu.

Povestea dramatica a copilei este confirmata, oficial, de reprezentantii DGASPC si de cei ai Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, insa sunt rezervati in declaratii pana la finalizarea cercetarilor.

Citeste mai multe AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI