Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Vrancea, femeia de 33 de ani, din Vrancea, a reclamat recent la Politie ca fiica sa de 15 ani, dintr-o relatie anterioara celei in care se afla, a fost agresata de catre sotul sau. Femeia a reclamat ca adolescent a fost batuta si apoi violata de catre tatal vitreg, in urma anchetelor Politiei si a investigatiilor medicale fapta fiind confirmata.

Barbatul de 31 de ani, din judetul Prahova, dar care traia in Vrancea, a fost retinut si apoi arestat, el fiind, in prezent, in centrul de retinere si arest preventiv al IPJ Vrancea, acuzat de viol si violenta in familie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"La data de 21 iulie, politistii focsaneni au fost sesizati de catre o femeie de 33 de ani ca fiica sa, in vârsta de 15 ani, dintr-o relatie anterioara, ar fi fost agresata fizic si sexual de catre sotul sau, in vârsta de 31 de ani. Urmare a cercetarilor efectuate, politistii vrânceni l-au retinut pe barbat pe baza de ordonanta, pentru o perioada de 24 de ore, iar la data de 22 iulie l-au prezentat Judecatoriei Focsani, care a dispus masura arestului preventiv, pentru o perioada de 30 de zile, fiind introdus in Centrul de retinere si arestare

preventiva al Inspectoratului de Politie Vrancea. Barbatul este cercetat pentru «viol» si «violenta in familie»”, a transmis agent principal Paula Enache, de la Biroul de Presa al IPJ Vrancea.

O prima masura a fost luata si in cazul adolescentei agresate. Imediat dupa sesizarea Politiei, conducerea Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vrancea a luat masura internarii adolescentei intr-un centru al institutiei. De asemenea, pentru a depasi trauma traita, fata a fost introdusa intr-un program de indrumare si consiliere psihologica.
Potrivit unor surse, barbatul arestat preventiv ar fi recidivist. In urma cu mai multi ani, el ar fi fost implicat intr-un scandal in zona Mausoleului de la Marasesti, in timpul caruia s-ar fi folosit si un pistol cu gaz, scrie News.ro. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si