Tragedia din județul Neamț s-a produs duminică la prânz, după ce fata de 17 ani a alunecat în rău, iar fratele ei a încercat să o scoată afară.

Citeste si: Un adolescent s-a înecat într-o baltă artificială. Medicii încearcă resuscitarea

"Din fericire, minora a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical deplasat la faţa locului, fiind transportată la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

raul moldova inec

"Din fericire, minora a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical deplasat la faţa locului, fiind transportată la spital", au spus cei de la ISU Neamț

[Sursa foto: Stiri-Neamt.ro]

Intervenție dramatică a salvatorilor la fața locului

După apelul la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială complexă pentru intervenție, o barcă și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA).

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: "Dacă vedeți acest clip, înseamnă că am murit". Un celebru YouTuber de 23 de ani, cunoscut pentru jocul Minecraft, a fost răpus de o boală cruntă (VIDEO)

„O fetiță a fost scoasă din apă de cetățeni până la sosirea forțelor de intervenție. S e efectuează manevre de resuscitare de către echipajele SMURD.  Pompierii militari, cu ajutorul bărcii, caută cea de-a doua persoană.”

 – au spus cei de la ISU Neamț, potrivit Stiri-Neamt.ro.

Ce a transmis IPJ Neamț

„La data de 3 iulie, în jurul orei 14.50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, au fost sesizați cu privire la faptul că, doi minori care se afla la scăldat în râul Moldova, în localitatea Horia, s-ar fi înecat.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoanele în cauză fiind doi frați de 17, respectiv 18 ani, din Horia, care ar fi mers la scăldat.

La un moment data minora de 17 ani ar fi alunecat în apă iar fratele ei ar fi sărit după aceasta.

Din fericire minora de a răspuns manevrelor de resuscitare, efectuate de echipajul medical deplasat la fața locului, fiind transportată la spital.

Echipele continuă căutările celei de a doua persoane”, se spune în comunicatul  IPJ Neamț

raul moldova

Echipele continuă căutările fratelui de 18 ani

 

[Sursa foto: Stiri-Neamt.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si