Close sidebar
Close sidebar

Fată dispărută în apele Dunării, căutată de pompieri şi scafandri

Pompierii şi scafandrii din Brăila caută în Dunăre o fată de 10 ani care a intrat în apă şi nu a mai ieşit. Misiunea de căutare s-a desfăşurat sâmbătă până la orele serii şi a fost reluată cu forţe sporite duminică dimineaţă.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian, fata de 10 ani a dispărut în apele Dunării sâmbătă după-amiază. Ea se afla la scăldat împreună cu o prietenă. La un moment dat, fetele au intrat în apă, sărind de pe o staţie de pompare.

Una dintre fete a fost salvată de un bărbat care se afla în zonă la pescuit, însă acesta nu a putut să o salveze şi pe cea de-a doua şi a sunat la 112.

Citeste si: Trupul bărbatului care a dispărut în mare după ce a salvat doi copii de la înec, a fost găsit

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citeste si: Dolj: Incendiu la o hală pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. Nu au fost persoane rănite

Pompierii şi scafandrii au căutat-o pe fetiţă sâmbătă până la lăsarea întunericului, reluând căutările duminică dimineaţă. Misiunea este extrem de dificilă din cauza curenţilor şi a pragurilor de adâncime din Dunăre care alternează de la 5 la 9 metri.

Citeste si: Alune râncede prăjite în cuptoare cu microunde, în condiţii insalubre, descoperite de Protecţia Consumatorului la un operator economic din Bucureşti

Citeste si: Sora Sorinei, fetița înfiată de o familie din SUA, suferă de dor! "Măcar pe ele să le lase să vorbească"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI