Gelu Diaconu a fost seful ANAF pana in februarie 2016, cand a fost demis de premierul Dacian Ciolos, pentru ca acesta era urmarit penal pentru favorizarea faptuitorului si abuz in serviciu in dosarul "Partida Romilor”.

Nu numai despre Diaconu s-a scris in perioada in care era seful Fiscului, ci si despre fiica sa, Nicoleta, care in martie 2015 a devenit directorul filialei din Romania UBER, compania care a creat si opereaza celebra aplicatie ce le permite soferilor sa devina taximetristi fara licenta, platind doar un comision.
Nicoleta are numele de familie Schroeder, dupa ce s-a maritat cu un avocat american, Wesley Elijah Schroeder, pe care l-a cunoscut in perioada in care a avut o bursa in SUA, la Universitatea Carnegie Mellon.
Avocatul a urmat-o pe Nicoleta in Romania, ambii fiind asociati intr-o firma. Schroeder chiar si-a vandut in septembrie casa din Edmond, Oklahoma, pentru 215.000 de dolari, in care el si Nicoleta au locuit.
Pe dinafara, casa nu arata extraordinar, in schimb interioarele sunt de exceptie, dovada fiind fotografiile de pe site-urile imobilare din America.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si