Ibrahim Dossey, fostul portar al Brasovului si al Pandurilor Targu Jiu, a decedat in decembrie 2008, la 36 de ani, ca urmare a unui accident rutier, in urma sa ramanand sotia Ioana si fetita Jennifer. Foarte talentata la atletism, la saritura in lungime, Jennifer a ajuns astazi sa bata toate recordurile la categoria ei de varsta, devenind si bursiera a Fundatiei Ciprian Marica. In varsta de 12 ani, Jennifer a caştigat în anul 2016 toate titlurile de campioană la săritura în lungime, pentru categoria sa de vârstă, din cadrul campionatelor de atletism, etape desfăşurate indoor.

Jennifer s-a clasat pe locul I şi s-a impus cu un nou record, al patrulea consecutiv, cu o săritură spectaculoasă de 5 metri şi 56 de centrimetri realizată în cadrul Campionatului Municipal C1, C2, C3, desfăşurat în zilele de 7-8 mai, la Bucureşti. "Sunt mândru de fiecare realizare a lui Jennifer. Atleta noastră nu încetează să mă surprindă. Am şi pierdut şirul recordurilor. Aceasta se autodepăşeşte cu fiecare nouă participare la concurs. În ritmul acesta se va vorbi despre Jennifer în presa internaţională", a povstit Marica, pentru site-ul fundatiei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si