Șef de cabinet al ministrului Marcel Vela, comisarul șef în rezervă Traian Berbeceanu este cea mai probabilă soluție pentru funcția vacantă de prefect al Capitalei. Tocmai de aceea, Traian Berbeceanu a fost angajat astăzi ca funcţionar public la grupul deputaţilor PNL, în contextul în care premierul Ludovic Orban ia în calcul schimbarea lui Gheorghe Cojanu cu Berbeceanu în funcţia de prefect al Capitalei, numire care poate fi făcută prin hotărâre de Guvern.

Citeste si: Fiul lui Traian Berbeceanu este cântăreţ de hip hop! Bogdan a lansat o melodie în care povesteşte cât de mult a suferit familia după ce comisarul a fost arestat preventiv! VIDEO

Traian Berbeceanu fiind funcţionar public la grupul PNL al Camerei Deputaţilor rezolvă problema faptului că acesta nu făcea parte din corpul funcţionarilor publici, lucru care era necesar pentru a putea fi numit în poziţia de prefect al Capitalei.

Traian Berbeceanu, fostul șef al brigăzii de combatere a criminalității organizate, e favorit la funcția de prefect 

Traian Berbeceanu (46 de ani) a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, care are competenţă în judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu, din anul 2005 până în 2011. În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România pentru destructurarea unei grupări specializate în furt de fier vechi din judeţul Hunedoara, denumită „Hidra”.

Un număr de 49 de persoane au fost atunci trimise în judecată pentru activităţi de furt de fier vechi în valoare de milioane de euro din zona industrială a municipiului Hunedoara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

berbeceanu
Traian Berbeceanu are o ascensiune fulminantă în politică

Potrivit declarației de avere depusă anul acesta, Berbeceanu a încasat 205.000 lei numai din vânzarea cărții ”Radiografia unei mârșăvii judiciare”, la care se adaugă suma de 88000 lei anual ca pensie din partea Ministerului Afacerilor Interne și încă 6000 lei ca director cabinet MAI, funcție în care a fost numit în decembrie 2019.   

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si