Andreea Mantea a anunțat la finalul emisiunii Puterea dragostei din această seară cine sunt favoriții săptămânii și cine sunt liderii celor două case. Vestea cu privire la cei doi lideri s-a lăsat îndelung comentată, mai ales de către Bogdan.

În cazul casei fetelor, cele trei concurente favorite din această săptămână sunt Bianca, Andra și Andreea. În urma votului publicului, Andra și Bianca au primit mai puține voturi decât Andreea, astfel că ea poate lupta mâine pentru premiul de 1500 de euro.

Vestea a uimit-o pe Andreea, care a decis să meargă la întâlnire cu nimeni altul decât Fizz.

Citeste si: Scandal monstru la Puterea dragostei! Nelson Mondialu' le-a pus la punct pe Bia și pe Andreea: „Disperatelor...”

Citeste si: Dezvăluiri bombă! Alex Zănoagă poate lua foc din cauza Siminei de la Puterea dragostei! Cine este bărbatul care a ajutat-o cu adevărat pe brunetă să primească un rol într-un serial online

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Bia de la Puterea dragostei și Livian, împreună în Camera Roșie: „M-ai umilit cel mai rău...”

De partea cealaltă, în casa băieților, telespectatorii au decis să îi voteze pe Bogdan Mocanu, pe Baxter și pe Livian. Cele mai multe voturi le-a primit și în această săptămână Bogdan Mocanu, iar iubita sa a făcut un gest de neînțeles, care l-a scos din minți.

În momentul în care Andreea Mantea a făcut o glumă și a dat de înțeles că Baxter este favorit dintre el și Bogdan Mocanu, Andra a început să aplaude, iar acest lucru nu l-a încântat deloc pe Mocanu, care a ținut să îi reproșeze acest lucru. În ciuda acestui lucru, a decis să o ia pe Andra la întâlnire.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si