Luna noiembrie 2024 ne oferă două perioade de Lună Nouă, la începutul și finalul lunii, o Lună Plină spectaculoasă și cele două faze intermediare, fiecare având o semnificație aparte. Aceste faze ale Lunii influențează nu doar aspectele astronomice, dar și pe cele astrologice, fiind considerate perioade cheie pentru dezvoltare personală și reflecție.

Fazele lunii ]n noiembrie 2024

Iată detaliile privind fazele Lunii din noiembrie 2024 și ce momente importante ne rezervă cerul.

Luna Nouă- 1 noiembrie 2024

Prima fază importantă a lunii începe chiar de la începutul lunii noiembrie, când Luna Nouă va avea loc pe data de 1 noiembrie 2024. Această fază marchează momentul în care Luna se află între Pământ și Soare, iar fața luminată a Lunii nu este vizibilă de pe Pământ. Este o perioadă asociată cu noi începuturi, ideală pentru reflecție, planificare și inițierea de noi proiecte.

Luna Nouă din noiembrie 2024 va fi o ocazie pentru cei pasionați de astrologie să se concentreze pe creștere personală, pe stabilirea de obiective și pe eliminarea vechilor obiceiuri.

Primul Pătrar- 9 noiembrie 2024

După Luna Nouă, Luna începe să crească, iar pe 9 noiembrie 2024 vom ajunge la faza de Primul Pătrar. În această fază, jumătatea dreaptă a Lunii este vizibilă, iar aceasta este momentul când provocările și progresul devin mai evidente.

Se consideră o perioadă ideală pentru a lua decizii, a acționa și a continua proiectele începute în timpul Lunii Noi.

Citește și: Horoscop dragoste noiembrie 2024: Vei simți nevoia de afecțiune și conexiune profundă

Luna Plină- 15 noiembrie 2024

Cel mai spectaculos moment al lunii va fi Luna Plină, care va avea loc pe 15 noiembrie 2024.

În această fază, Luna este complet luminată de Soare și este vizibilă în toată splendoarea sa pe cerul nopții. Luna Plină este un moment de maximă energie, când toate lucrurile începute în perioada Lunii Noi ating apogeul.

Fazele lunii noiembrie 2024

Fazele lunii noiembrie 2024

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: National Geographic a făcut o listă cu principalele destinații de vacanță pentru 2025. Printre ele este și un oraș din România- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Această Lună Plină poate avea un impact semnificativ asupra stării de spirit și emoțiilor, fiind asociată cu introspecție și încheierea unor cicluri. Este un moment bun pentru a reflecta asupra progreselor făcute și pentru a renunța la ceea ce nu mai este util.

Ultimul Pătrar- 23 noiembrie 2024

Pe 23 noiembrie 2024, Luna va ajunge în faza de Ultimul Pătrar. Aceasta este perioada când jumătatea stângă a Lunii este vizibilă, iar faza marchează încheierea ciclului lunar. Este un timp de reevaluare și de eliminare a lucrurilor neproductive. Cei pasionați de spiritualitate consideră această fază ideală pentru introspecție și pregătirea pentru un nou început odată cu următoarea Lună Nouă.

Citește și: Vremea noiembrie 2024: Ce ne așteaptă în ultima lună de toamnă? Vești noi de la meteo

Luna Nouă- 30 noiembrie 2024

Luna noiembrie 2024 se încheie cu o a doua Lună Nouă, pe data de 30 noiembrie 2024.

Acest fenomen este destul de rar și este cunoscut sub denumirea de "Lună Neagră" atunci când două Luni Noi apar în aceeași lună calendaristică. Aceasta va marca o nouă oportunitate de a reflecta, de a elibera energiile vechi și de a porni pe noi direcții.

 

 

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Cine a fost tatăl Deliei Budeanu și ce meserie avea: "Toate sunt creațiile tatălui meu. I-au luat 33 de ani..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si