Deși au avut un început de sezon mai dificil, Viitorul a ajuns la cinci meciuri fără înfrângere după remiza obținută în minutele adiționale, în partida cu FC Argeș, scor 2-2. Așa cum prevede protocolul în vigoare, toți membrii clubului de la malul mării au fost nevoiți să treacă printr-o nouă serie de teste COVID-19, după meciul contra piteștenilor.

9 teste de COVID-19 au ieșit pozitive după meciul cu FC Argeș

Marți dimineață au sosit rezultatele, iar veștile nu sunt cele mai bune pentru jucătorii constănțeni. Nouă teste pozitive s-au înregistrat în tabăra Viitorului, dintre care, cinci sunt din rândul jucătorilor, iar alte patru din cadrul staff-ului auxiliar al echipei. Toţi cei depistaţi pozitiv urmează procedurile impuse de autorităţi în astfel de situaţii pentru a evita răspândirea virusului. În etapa a noua a Ligii I, FC Viitorul va juca în deplasare cu Poli Iaşi, duminică, 1 noiembrie.

Citeste si: VIDEO- Emil Rengle trăiește prin dans. Rengle: O experiență superbă!

Citeste si: Meciul România- Belarus se va juca la Ploieşti

În fotbal crește numărul infectărilor cu noul coronavirus, atât în Liga 1, cât și în Liga 2

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajați ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova,

Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, FCSB, FC Hermannstadt) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Târgu Jiu, FC Farul Constanţa, CSM Reşiţa, FK Csikszereda, FC Rapid, Ripensia Timişoara, Gloria Buzău, ''U'' Cluj, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eșaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Totodată, în cadrul echipei naţionale de tineret a României, care a participat la partidele cu Ucraina şi Malta din preliminariile Campionatului European Under 21 de anul viitor, au fost depistați pozitiv la COVID-19 nouă fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic.

Sursa: Agerpres

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si