Close sidebar
Close sidebar

Fecioarelor le place sa ii umileasca pe cei din jur, iar Capricornii sunt firi reci si exigente. Acestea sunt cele mai dificile zodii din horoscop

Cu siguranta ti s-a intamplat sa cunosti anumite persoane cu care sa nu poti interactiona oricat de mult ai incercat sa te intelegi cu ele. Insa te-ai gandit ca un rol important in acest caz il joaca semnul lor zodiacal si gradul de compatibilitate dintre voi?

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Top 4 cele mai dificile zodii

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

4. Capricorn  

Persoanele nascute sub influenta acestui semn zodiacal sunt incapatanate, astfel ca nu te astepta sa renunte cu usurinta la principiile lor. Ele au o atitudine negativa fata de visele pe care le pot avea cei din jur, gasind aproape tot timpul un motiv care sa ii aduca cu picioarele pe pamant. Desi au dreptate in cele mai multe cazuri, totusi ar trebui sa incerce sa ii incurajeze pe cei dragi.

Insa nu te poti astepta la prea multa afectiune din partea lor, pentru ca sunt firi reci si exigente. Nu orice persoana intra in gratiile nativilor din zodia Capricorn, avand in vedere ca ofera frecvent impresia ca nu ii impresioneaza nimic.

3. Varsator
Reprezentantii zodiei Varsator sunt imprevizibili, asa ca viata alaturi de ei este plina de suisuri si coborasuri. Atunci cand crezi ca te intelegi mai bine cu ei, iti fac o supriza neplacuta.

Ei iubesc independenta si lupta cu oricine incearca sa le ofere o alta latura a vietii. Pana si cei mai pasnici dintre ei nutresc ganduri rele atunci cand simt ca cei din jur se amesteca in viata lor. Varsatorii au obiceiul sa nu isi tina promisiunile, asa ca nu iti face prea multe sperante daca ti-au fagaduit ceva de curand. Desi nu o fac intentionat, ei uita ceea ce spun sau ce fac pentru ca nu acorda atentia necesara lucrurilor sau persoanelor din jur.
Daca s-ar oferi un trofeu pentru aceasta insusire, cu siguranta ar castiga premiul cel mare pentru cele mai aeriene persoane.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI