Acum doi ani, Federaţia Română de Gimnastică, reprezentată de Adrian Stoica, preşedinte la acea vreme, a deschis o acţiune în instanţă prin care se solicita suma de 100.000 de euro Silvanei Peng, mama gimnastei Asiana Peng. La baza procesului au stat declaraţii considerate a fi defăimătoare. Silvana Peng acuza că fiica sa a n-a fost inclusă în lotul naţional, din cauza intereselor obscure, noteaza evz.ro. Conform ilfovsport.ro, Asiana a povestit de-a lungul timpului că, în cadrul cantonamentului de la Izvorani, Octavian Bellu şi Mariana Bitang erau mai tot timpul absenţi de la antrenamente, iar antrenorul Lucian Sandu apela la corecţii fizice.

Potrivit evz.ro, Tribunalul din Hunedoara a respins acţiunea înaintată de Federaţia Română de Gimnastică, în urma căreia reprezentanţii forului îi cereau Silvanei Peng 100.000 de euro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si