Close sidebar
Close sidebar

Federatia Sindicatelor din Administratia Penitenciarelor cere revocarea liberarii conditionate a lui Gigi Becali, pentru amenintari la adresa directorului Penitenciarului Jilava

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta, marti dimineata, ca a solicitat conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelor sa ia masuri in urma amenintarilor pe care Gigi Becali, aflat in perioada de supraveghere dupa eliberarea conditionata, a recunoscut public ca le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava. Sindicalistii sustin ca se impune revocarea liberarii conditionate in cazul finantatorului FCSB.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ex-detinutul Gheorghe Becali a intervenit in direct intr-o emisiune de televiziune din data de 19 august, unde a afirmat cât se poate de explicit ca i-a transmis o serie de mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv ca acesta nu a aprobat o noua invoire pentru varul sau, inca detinut, Victor Becali", spun reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Ei sustin ca se impune sesizarea instantei de executare a pedepsei privative de libertate in legatura cu revocarea eliberarii conditionate pentru Gigi Becali, dar si a organelor de urmarire penala pentru infractiunea de ultraj in forma calificata, "fostul detinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Gigi Becali a fost eliberat conditionat in aprilie 2015, in baza unei decizii definitive a Tribunalului Constanta, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare.

El a fost condamnat, in mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul "Valiza" si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI