Close sidebar
Close sidebar

Felicitări de Crăciun 2023: Imagini cu text cu Crăciun Fericit alături de cei dragi

Transmite-le celor dragi cele mai bune gânduri de Crăciun în acest an, cu ajutorul mesajelor și imaginilor text cu „Crăciun fericit!”

Ana-Maria Costea,

Transmite-le celor dragi cele mai bune gânduri de Crăciun în acest an, cu ajutorul mesajelor și imaginilor text cu „Crăciun fericit!”

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Crăciunul este perioada aceea din an când toate casele strălucesc, fiind îmbrăcate în straie de sărbătoare, iar oamenii se adună în jurul bradului și în jurul meselor pline cu bucate tradiționale pentru a petrece timp unii cu ceilalți.

Crăciunul este despre generozitate, zâmbete, veselie, bucurie, conexiunea puternică dintre oameni și gesturi minunate de iubire și recunoștință.

În fiecare an, ne împărtășim dragostea și bucuria profundă față de cei dragi nouă în această perioadă. În rândurile ce urmează ți-am pregătit câteva mesaje și felicitări pe care să le trimiți celor dragi ție în această perioadă. Împărtășește magia spiritului festiv!

Citește cele mai frumoase felicitări de Crăciun 2023.

[Sursa foto: Facebook]

Felicitări frumoase de Crăciun pe care să le transmiți celor dragi

„Fie ca spiritul Crăciunului să vă găsească alături de cei dragi și să uitați de toate grijile. Astăzi este despre iubire, generozitate, recunoștință și prietenie. Crăciun fericit, dragi prieteni!”

„Să aveți parte de sărbători frumoase și mese îmbelșugate. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de voi și să vă găsească la masă alături de cei dragi vouă.

În această zi, fiți mai buni, mai generoși. Crăciun fericit tuturor!”

Citește și: Crăciun Fericit 2023! Mesaje, urări și felicitări pentru sărbătorile de iarnă

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„În această zi de sărbătoare, să ne amintim de clipele frumoase petrecute împreună. Să ne îmbrățișăm, să dansăm și să cântăm, în sfânta zi de Crăciun. Vă doresc tot binele din lume! Sărbători fericite și Crăciun fericit!”

În fiecare an, ne împărtășim dragostea și bucuria profundă față de cei dragi nouă în această perioadă.

[Sursa foto: Facebook]

„În această perioadă magică din an, vă doresc să aveți parte de iubire multă și de sănătate cât cuprinde. În ziua Nașterii Domnului, să fim mai buni și mai înțelegători. Crăciun fericit vă doresc!”

„În această zi specială, să aveți grijă de cei apropiați vouă și să dăruiți mai mult decât primiți. Astăzi este despre magia de a fi împreună cu cei dragi, cu familia, cu prietenii. Să nu lăsăm nimic să ne ia această bucurie! Crăciun fericit!”

Cu ajutorul mesajelor de Crăciun, poți fi mai aproape de cei dragi care sunt la distanță.

[Sursa foto: Facebook]

„Căldura să vă inunde sufletele în ziua de Crăciun, iar anul ce vine să vă găsească la fel de frumoși și bucuroși! Să îl primiți pe Iisus în casele voastre așa cum el ne primește zi de zi în inima lui! Crăciun fericit!”

„Magia sărbătorilor de iarnă nu se compară cu nimic și, de aceea, astăzi, propun să fim uniți și să ne mărturisim reciproc cele mai bune gânduri. Încep eu primul și doresc să vă urez un an viitor liniștit, pace și bucurie în suflete! Crăciun Fericit!”

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: Cele mai frumoase mesaje de Crăciun pentru 2023: Urări cu „Crăciun Fericit” și un „An Nou minunat”

Fie ca magia Crăciunului să vă aducă bucurie în acest an.

[Sursa foto: Facebook]

„În ziua de Crăciun să fim mai buni, să ne iubim aproapele și să dăruim cât putem de mult! Este o zi în care omenia, cinstea și recunoștința sunt celebrate, iar eu doresc să vă urez vouă, oameni frumoși, Crăciun fericit!”

„În acest an de sărbători să aveți parte de tot ce vă doriți, iar Moș Crăciun să vă aducă tot ceea ce ați visat vreodată. Fie ca tot ce vă propuneți să se îndeplinească, iar anul nou să vă găsească sănătoși și bucuroși. Crăciun fericit!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI