Close sidebar
Close sidebar

Felicitări de Sf. Andrei 2023: „Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc să ai parte de belșuguri nenumărate, iar persoana iubită să îți fie alături neîncetat”

Surprinde-ți prietenii și familia cu cele mai frumoase felicitări cu ocazia zilei onomastice de Sfântul Andrei în anul 2023!

Ana-Maria Costea,

Surprinde-ți prietenii și familia cu cele mai frumoase felicitări cu ocazia zilei onomastice de Sfântul Andrei în anul 2023!

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sfântul Andrei este sărbătorit în fiecare an pe data de 30 noiembrie, iar anul acesta, sărbătoarea va avea loc într-o zi de joi.

Indiferent de locul în care te afli, transmite-le celor dragi care își serbează ziua onomastică cele mai bune și pure gânduri!

Cele mai frumoase felicitări de Sf. Andrei 2023

„Astăzi, cu ocazia zilei tale onomastice, eu îți urez tot binele din lume și să ai parte în această viață doar de bucurii. Oamenii răi să te ocolească, iar Sfântul Andrei să te aibă în grijă. La mulți ani!”

„Este o zi minunată pentru că astăzi te sărbătorim pe tine, Andrei, cel cu nume de sfânt, un nume superb la fel ca persoana care îl poartă.

Fie ca Sfântul Andrei să aibă grija ta, iar tu să te bucuri în această viață de tot ce are ea mai frumos să îți ofere. Eu îți urez un călduros și sincer La mulți ani!”

Indiferent de locul în care te afli, transmite-le celor dragi care își serbează ziua onomastică de Sfântul Andrei cele mai bune și pure gânduri!

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citește și: Urări de Sf. Andrei 2023: „Fie ca tot ceea ce îți dorești să se îndeplinească, iar tu să ai putere să înfrunți orice obstacol. Îți urez un călduros La mulți ani, Andrei!”

„Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc să ai parte de belșuguri nenumărate, iar persoana iubită să îți fie alături neîncetat.

Ești o persoană minunată, iar această zi este despre tine. La mulți ani, drag prieten!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„De ziua ta, îți doresc să ai parte de un parcurs impresionant și să nu te confrunți niciodată cu lucruri rele. Să întâlnești doar oameni buni și cinstiți de la care să înveți și să devii cine vrei tu să devii. La mulți ani!”

„Este o ocazie specială, iar eu doresc să îți mulțumesc pentru că ai fost lângă mine în tot acest timp. Ești un om bun care merită tot ce este mai frumos și îți urez o zi onomastică excepțională! La mulți ani fericiți!”

„Această zi simbolizează trecerea a încă un an, un an în care te-ai dezvoltat frumos și ai devenit o persoană bună și grijulie față de cei din jurul tău. Zâmbetul tău ne amintește tuturor că în viața aceasta este bine să fim optimiști, chiar și în cele mai grele momente. Ești o sursă de speranță pentru noi toți, dragă prieten. La mulți ani!”

„Cu ocazia zilei de Sf. Andrei, eu îți urez să ai succes în tot ceea ce îți propui. Fie ca zâmbetul tău să încălzească inimi și să te ajute să treci peste mări și țări în putere și sănătos. La mulți ani!”

„La mulți ani! Sfântul Andrei să te aibă în grijă și să îți lumineze drumul pavat cu noroc. Fie ca această zi să fie memorabilă pentru tine, iar tu să nu te lași niciodată bătut, ci să continui să fii excepțional!”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Impresionează-ți prietenii cu cele mai frumoase felicitări de Sf. Andrei pentru anul 2023.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citește și: Mesaje de Sf. Andrei 2023: „Viața să îți ofere tot ce are mai bun, iar Sfântul Andrei să îți lumineze calea cu bucurii și reușite în tot ceea ce îți propui. Să ai parte de o zi superbă, plină de fericire și realizări! La mulți ani!”

„De Sfântul Andrei, îți doresc tot binele din lume, iar tu să fii fericit alături de persoanele dragi din viața ta. La mulți ani!”

„La mulți ani, Andrei! Să nu uiți niciodată ce persoană minunată ești și, mai important, faptul că noi toți te iubim și îți suntem alături. Este un moment important în viața ta, iar noi ne bucurăm să fim parte din el!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI