Felicitări de Sf. Dumitru 2022. Cu ocazia sărbătorii de Sfântul Dumitru din 26 octombrie v-am pregătit o serie de felicitări, mesaje și urări drăguțe pe care să trimiteți celor care își serbează ziua de nume. 

Sărbătoarea de Sfântul Dumitru este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei și marchează ziua în care vremea se va răci.

Numele „Dumitru” își are originea în Grecia Antică, fiind derivat din „Demetrios”, care provine din „Demetra”, Zeița agriculturii și a fertilității.

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

Felicitări de Sf. Dumitru 2022: Cele mai drăguțe mesaje și urări pentru această sărbătoare

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

„Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi”.

„Sper că sărbătoarea Sfântului Dumitru să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!”

„Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi”.

„În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viaţă”.

„Multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea dorinţelor atât pe plan profesional cât şi pe cel privat.

Să îţi dea Dumnezeu sănătate şi linişte în suflet. Să ţi se împlinească visele şi să te poţi bucură de tot ce ai!”.

„La mulţi ani Dumitrița şi abia aştept că să sărbătorim această frumoasă zi”.

Citeste si: Sfântul Dumitru 2022, calendar ortodox: Obiceiuri pe care toată lumea trebuie să le respecte

„Dragă Mitică, pe ultima sută de metri vreau să-ţi spun la mulţi ani!”.

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

Felicitări de Sf. Dumitru 2022: Cele mai drăguțe mesaje și urări pentru această sărbătoare

„Sper să fiu primul care îţi spune la mulţi ani de această zi deosebită în care se sărbătoreşte ziua Sfântului Dumitru”.

„Onomastică plină de voie bună. La mulţi ani Dumitrache!”.

„Cel mai frumos la mulţi ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulţi ani şi cât mai mulţi bani şi sănătate pentru că e mai scumpă de cât toate!”.

„La mulţi ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porţi să îţi aducă noroc şi bucurii! Să ne trăieşti! La mulţi ani de Sf. Dumitru!”.

Citeste si: Urări de Sf. Dumitru 2022: Felicitări și mesaje drăguțe

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„La mulţi ani, Dumitriţa! Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească. La mulţi ani, Dumitriţa!”.

„La mulţi ani! Ziua numelui tău să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani de Sfântul Dumitru!”

„La mulţi ani, Dumitru! Îţi urez că ziua ta onomastică să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţa iar în lume să găseşti numai fericire”.

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

Felicitări de Sf. Dumitru 2022: Cele mai drăguțe mesaje și urări pentru această sărbătoare

Mesaje de Sf. Dumitru 2022

„Fie ca toate împlinirile, sănătatea și spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă și plină de surprize!”.

„Astăzi e ziua în care tu  îţi sărbătoreşti numele,  iar eu vin în întâmpinarea ta, să-ţi urez un călduros: La mulţi ani!”.

„Sfântul Dumitru să-ţi dea un răspuns la orice întrebare, un zâmbet pentru fiecare lacrimă, şi o binecuvântare la fiecare pas. La mulţi ani!”.

„În dimineaţa asta m-am trezit mai repede, deoarece eu am vrut să fiu primul care-ţi luminează ziua cu un gând bun. La mulţi ani din toată inima!”.

„La mulți ani, Dumitrița! Sa fii fericita si mereu însoțita de cei care merita sa te iubească. La mulți ani, Dumitrița!”.

„Cel mai frumos la mulți ani îl transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulți ani si cat mai mulți bani si sănătate pentru ca e mai scumpa de cat toate!”.

Citeste si: Duminica Tuturor Sfinţilor 2022: Pe ce dată se sărbătoreşte şi ce nu este bine să faci?

„Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericit, iubit şi bucuros. La mulţi ani, Dumitru!”.

„La mulţi ani!  Ziua numelui tău să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani de Sfântul Dumitru!”.

„La mulți ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porți sa iți aducă noroc si bucurii! Sa ne trăiești!”.

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

Felicitări de Sf. Dumitru 2022: Cele mai drăguțe mesaje și urări pentru această sărbătoare

„La mulți ani de Sf. Dumitru!  În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viaţă”.

„Fie ca toate împlinirile, sănătatea și spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă! Îţi urez La Mulţi Ani, pentru că porţi acest nume”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Fie că Sfântul Dumitru pe care îl reprezinţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară”.

Urări de Sf. Dumitru 2022

„Sfântul pe care părinţii ţi l-au dăruit ca protector, când ţi-au ales numele, să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, bucuriei şi sănătăţii!”.

„Precum Sfântul Dimitrie a luptat pentru credinţa în Hristos, aşa-ţi doresc şi eu să lupţi în viaţa ta, pentru dreptate, adevăr şi iubire”.

„La mulţi ani cu lumină, pace şi binecuvântare!”.

„Fiecare pas pe care-l faci în viaţa ta, să-ţi fie călăuzit de Sf. Dimitrie. La multi ani binecuvântaţi!”.

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

Felicitări de Sf. Dumitru 2022: Cele mai drăguțe mesaje și urări pentru această sărbătoare

„Sfântul al cărui nume îl porţi să-ţi dăruiască sănătate, bucurie şi pace în suflet!”.

„Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii!”.

Citeste si: De ce se sărbătorește de două ori Sfântul Dumitru în calendarul ortodox?

„Sfântul Dumitru să-ţi dea un răspuns la orice întrebare, un zâmbet pentru fiecare lacrimă, şi o binecuvântare la fiecare pas. La mulţi ani!”.

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

Felicitări de Sf. Dumitru 2022: Cele mai drăguțe mesaje și urări pentru această sărbătoare

„Fie ca sfântul ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!”.

„La mulți ani și voioșie, Domnul alături să-ți fie, bucurii să-ți dăruiască și nimic să nu-ți lipsească! La mulți ani Dumitru!”.

„Îți urez ca ziua numelui să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță iar anii ce vin să îți aducă numai împliniri și bucurii. La mulți ani Dumitru!”.

„Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericit, iubit și bucuros. La mulți ani, Dumitru!”.

Citeste si: Sfântul Dumitru 2022: Tradiții și obiceiuri pentru această zi sfântă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si