Felicitări de Sf. Dumitru 2023. Sărbătoarea onomastică celebrată cu ocazia Sfântului Dumitru este o ocazie perfectă de a-ți arăta sentimentele față de cei apropiați.

Iată mai jos o listă cu cele mai drăguțe urări și mesaje! De Sfântul Dumitru trebuie să îți surprinzi sărbătoriții!

Felicitări de Sf. Dumitru 2023: Urări și mesaje drăguțe

Sfântul Dumitru să te protejeze. Să-ți fie în viață un ghid care să te lumineze spre reușitele mult dorite.

Să porți cu mândrie numele sfânt pe care îl ai și care te binecuvântează în fiecare zi. La mulți ani!

La mulți ani! Sfântul al cărui nume îl porți să îți călăuzească pașii, să îți păstreze mintea liberă de gânduri rele și inima curată, plină de iubire. Să nu îți pierzi nicioadată speranța în puterile tale!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Să iei din numele sfântului pe care îl porți, tăria necesară de a depăși orice obstacol îți apare în cale. Sfântul Dumitru să te binecuvânteze!

La mulți ani, plini de binecuvântări. Cu ocazia celebrării onomastice, Sfântul Dumitru al cărui nume îl porți, să te facă să râzi cu gura până la urechi, să te îmbrace în iubire și să te apere de tot ce e

rău și urât pe lume!

Citește și: Sf. Dumitru 2023: Ce se spune despre noaptea de dinaintea acestei mari sărbători?

O zi minunată ca minunatul nume pe care îl ai! Sfântul Dumitru te-a ales să îi porți numele și este alături de tine la orice pas pe care îl faci prin viață. Fii mândru/ă de cine ești. 

Să ai putere să treci peste ce e greu, să ai mintea și inima pline de pace și frumos, să ai trupul plin de sănătate. Sfântul Dumitru să te ajute cu bunătate, prosperitate și dragoste! La mulți ani!

Sărbătoare cu cruce roșie: Sfântul Dumitru, 26 octombrie 2023

Pe data de 26 octombrie 2023, credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Dumitru, Izvorâtorul de mir. Este sărbătoare cu cruce roșie în calendarul creștin-ortodox! Cu ocazia acestei sărbători, creștinii care îi poartă numele au ocazia de a își celebra ziua onomastică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si