Întâmplarea a avut loc în SUA. Două angajate au fost împușcate pentru felul în care au pus maioneză la mâncare. Motivul i-a șocat pe toți. Individul era extrem de supărat, pentru că senvișul pe care tocmai îl comandase avea în interior prea multă maioneză. Una dintre angajate a murit la 26 de ani.

Citește si: Crima care a șocat Italia. Filomena a fost ucisă de fiul adoptiv cu 30 de lovituri de cuțit

Angajata unui restaurant de tip fast-food din Atlanta nu a mai avut nicio șansă la viață și a decedat. Cealaltă a fost grav rănită, însă viața ei este în afara oricărui pericol. Tragedia a avut loc duminică, la ora 18:30.

Două femei au fost împușcate pentru un motiv banal

Doar într-o secundă, după ce și-a primit sendvișul, clientul nemulțumit a scos pistolul. El a tras către două angajate ale fast food-ului. Inițial, nu s-a știut care a fost cauza. Femeia a fost omorâtă pentru că nu îi pregătise comanda aşa cum îşi dorea acesta, potrivit Observator.ro.

Omul era nemulțumit că a primit multă maioneză. În restaurant se afla şi fiul de cinci ani al angajatei rănite atunci când a avut loc altercația, potrivit aceleiași surse.

Citește si: Un francez căutat pentru mai multe infracțiuni a fost prins de autorități în Slatina

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Suspectul a intrat în restaurant, a comandat un sandviș și a fost ceva în neregulă cu sandvișul, un detaliu care l-a supărat atât de mult încât a decis să-și arunce furia pe doi dintre angajații de aici”, a spus șeful poliției.

Copilul de cinci ani a văzut întreaga tragedie. Minorul a privit cum mama sa este împușcată.

Proprietarul restaurantului a povestit că nu este prima dată când clientul respectiv vine la fast-food-ul pe care îl deține.

De fiecare dată s-a comportat politicos cu angajații și nu a dat nimic de bănuit.

Citește si: Crimă șocantă- cadavru cărat pe scuter

„Am avut un client care a venit și era puțin supărat de modul în care i-a fost preparat sandvișul. Crezi sau nu, aparent era prea multă maioneză în sandvișul lui”, a povestit proprietarul.

Criminalul are 36 de ani și este din Atlanta. Cercetările sunt în continuă desfășurare în aceste momente. Un purtător de cuvânt al lanțului de restaurante a declarat că victimele, dar și familia acestora vor primi sprijin și suport.

Citește si: Filme horror cu clovni la care merită să te uiți dacă ești pasionat de acest gen de producții


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si