Close sidebar
Close sidebar

Femeia acuzata ca si-a rapit copilul va fi extradata in Canada. Cati ani de inchisoare risca Ana Maria Nedelcu

Femeia acuzata ca si-a rapit copilul va fi extradata in Canada, au decis azi judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti. Hotararea nu este definitiva.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

" Admite cererea de extrădare formulată de autorităţile judiciare din Canada, impotriva persoanei extradabile Nedelcu Anamaria, pentru judecarea acesteia sub aspectul savarsirii infractiunii de rspire, cu încslcarea unui ordin de custodie", se arata in decizia Curţii de Apel Bucureşti, relateaza Mediafax.

Ana Maria Nedelcu va fi arestata daca instanta superioara va mentine decizia Curtii de Apel Bucuresti de arestare preventiva.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Femeia a fost acuzata ca si-a rapit copilul din Canada, fara a avea si acceptul fostului sau sot.

Cei doi aveau custodie comuna asupra copilului.  Pentru aceste fapte, potrivit legii canadiene, femeia risca pana la 10 ani de inchisoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI