Femeia in varsta de 59 de ani care marti dimineata a fost gasita carbonizata in urma unui incendiu care i-a cuprins locuinta nu a murit din cauza fumului sau a flacarilor, sunt primele date primite de catre anchetatori de la medicii legişti. Procurorul Florentina Ilioiu, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova, a declarat pentru News.ro ca traheea femeii era curata, fapt care arata ca nu a inspirat fum şi ca era decedata in momentul producerii incendiului, astfel incat urmeaza analize histo-patologice pentru a fi stabilita cauza mortii.


 

Pe de alta parte, pompierii care au stins incendiul de marti dimineata au stabilit drept cauza" folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul" a declarat purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Vecinii femeii cred ca cel care a pus focul este chiar sotul acesteia, care nu este de gasit şi este cautat de catre autoritati pentru a fi audiat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Localnicii le-au povestit anchetatorilor ca barbatul s-a intalnit marti dimineata cu un vecin care i-a spus ca ii arde casa şi ca el nu s-a aratat interesat de acest lucru, au declarat surse judiciare. Totodata, o vecina a povestit ca in urma cu o zi a primit de la barbat un mesaj in care acesta ii cerea sa se roage pentru ei, intrucat "raul a fost deja facut".

Acest mesaj ii duce pe anchetatori la ipoteza conform careia femeia ar fi fost moarta de mai mult timp, au precizat sursele citate.

O femeie in varsta de 59 de ani din localitatea Batrani a fost gasita carbonizata intr-un incendiu care i-a cuprins, marti dimineata locuinta. Parchetul de le langa Tribunalul Prahova a preluat cazul şi face cercetari pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si