Fata, in varsta de 17 ani, este imobilizata la pat, risca sa piarda anul scolar iar familia este hotarita sa ceara despagubiri.

Dupa accidentul care i-a dat viata peste cap, Alina nu mai are curajul sa urce intr-un mijloc de transport in comun. Adolescenta, care a cazut pe geamul autobuzului in care se afla, in Ploiesti, sta tintuita la pat si asteapta sa se recupereze.

Femeia care a căzut prin geamul unui autobuz, audiată abia azi

Alina a fost operata pe creier in urma cu o luna. Dupa cateva zile, a fost externata. De atunci, atat ea cat si familia au asteptat un semn din partea anchetatorilor. Ba chiar, mama Alinei, impreuna cu avocata pe care a angajat-o, i-a chemat pe politisti ca sa ia declaratii fetei. Victima accidentului cumplit spune ca nu si-a dorit sa mai dea ochii cu anchetatorii daca acestia au asteptat o luna sa o audieze.

Citește și: Un bărbat a încercat să se spânzure în baia Spitalului Obregia

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Politia insa are alta varianta. Familia vrea sa dea in judecata Regia de Transport in Comun din Ploiesti si va cere despagubiri morale in valoare de un milion de euro.

Odata cu marturia fetei, anchetatorii vor putea inainta dosarul penal catre instanta competenta. Judecatorii vor fi cei care vor hotari cine trebuie sa raspunda pentru incident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si