Close sidebar
Close sidebar

Femeia care a impins doua tinere in fata unor garnituri de metrou, cercetata pentru omor si tentativa de omor

Femeia suspectata ca a impins doua tinere in fata unor garnituri de metrou, una dintre acestea decedând, este cercetata pentru omor si tentativa de omor, au anuntat procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Bucuresti. Ea va fi prezentata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de catre reprezentantii Parchetului de pe lânga Tribunalul Bucuresti, Magdalena serban este cercetata pentru infractiunile de omor calificat si tentativa de omor.

”Din actele de urmarire penala efectuate pâna in prezent, a rezultat ca, la data de 12.12.2017, in jurul orei 15:35, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Costin Georgian, inculpata S.M. a impins o persoana de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intentia vadita de a o arunca in fata trenului care tocmai intra in statie.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

La data de 12.12.2017, in jurul orei 19:54, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Dristor 1, inculpata s.M. a impins o persoana de sex feminin spre liniile de metrou, iar dupa ce victima a cazut pe sine, in timp ce aceasta incerca sa se agate de marginea peronului, a lovit-o in zona capului cu piciorul. Urmare a acestor actiuni victima a fost lovita de trenul ce intra in statie si a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, anunta procurorii.

In cursul zilei de miecuri, suspecta va fi prezentata magistratilor Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, iar cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe lânga Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B.

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI