Întâmplarea a avut loc  în timpul unei înmormântări din Peru. Rosa Isabel Cespedes Callaca, femeia declarată decedată de medicii legiști, a bătut insistent în capacul sicriului. Rudele au dus-o de urgență la un spital din zonă.

Citeste si: Două asistente din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost sancționate pentru malpraxis

Inițial, Rosa Isabel Cespedes Callaca a fost declarată moartă.

Însă, în timpul ceremoniei de înmormântare, ea a întrerupt brusc slujba în momentul în care a bătut puternic în capacul sicriului.

Rosa a fost declarată moartă de medicii legiști, după ce a fost implicată într-un grav accident rutier. În data de 26 aprilie a avut loc înmormântarea femeii, unde au participat apropiații și familia Rosei Isabel Cespedes Callaca. Juan Segundo Cajo, îngrijitorul cimitirului, a declarat că a văzut-o pe Rosa transpirată și în viață, iar după s-a dus direct la birou și a sunat la poliție.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: A început prelevarea de organe pentru fetița de cinci ani internată cu hepatită

Familia și apropiații femeii au pus sicriul pe umeri, iar în acel moment, din interior s-a auzit un zgomot puternic. Oamenii au coborât sicriul și l-au deschis, iar când au scos capacul au descoperit că femeia îi privea și respira foarte greu.

Rosa a fost dusă înapoi la spital

Rudele ei au încremenit. Oamenii au așezat sicriul în mașină, apoi au dus-o la spitalul Lambayeque, Peru. Când a ajuns la spital, Rosa Isabel Cespedes Callaca, dădea semne destul de slabe de viață, iar medicii de la spital au conectat-o la aparate.

Citeste si: Moartea suspectă a unui copil de 1 an

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat la Spitalul Regional Lambayeque. La spitalul din Peru i-a fost declarat pentru prima dată decesul femeii.

Citeste si: Scenă halucinantă la o înmormântare! Au auzit zgomote din sicriu în timp ce îl cărau pe umeri la groapă, iar ce au văzut când au deschis capacul i-a marcat: „Cu ochii deschiși”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si