O mamă a dat naștere unui micuț, la vârsta de 70 de ani. Femeia este din India. Dacă mai multe femei, la 70 de ani au nepoți sau chiar strănepoți, una din ele a decis să aibă un fiu. Ea a devenit mamă cu ajutorul fertilizării in vitro.

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce a întreţinut relaţii intime cu un elev și a rămas însărcinată

O indiancă a născut la 70 de ani

Femeia de 70 de ani a născut cu ajutorul medicilor. Ea s-a chinuit o viață întreagă să rămână însărcinată pe cale naturală, însă fără rezultat. După 45 de ani de căsnicie, femeia de 70 de ani și soțul ei de 75 de ani au apelat la minunile medicinei moderne și au reușit să devină părinți pentru prima dată, potrivit DIGI 24.

Citeste si: Focar de Covid-19 la Spitalul de Pediatrie din Iași

femeia care a născut la 70 de ani

A devenit mamă la 70 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

La externarea din unitatea spitalicească, familia a fost filmată și imaginile au devenit virale. Mama septugenară apare alături de soțul ei pe o canapea, iar în brațe își ține băiețelul. În jurul lor se află personalul medical care îi felicită pe cei doi.

Citeste si: O pensionară din Buzău a fost găsită moartă după ce poștașul care îi aducea pensia a sesizat că nu a văzut de câteva luni

Cuplul au venit inițial să ceară ajutorul medicilor, însă au fost refuzați. Cadrele medicale le-au explicat că nu pot avea un copil la o vârstă atât de înaintată. Totuși, bătrânii și familia lor nu au renunțat la dorința lor și au insistat.

Indianca de 70 de ani dintr-un sat din sud-vestul Indiei se alătură conaționalei sale de 73 de ani, care deține recordul pentru cea mai bătrână mamă din lume. Aceasta a născut gemeni în 2019.

Citeste si: Cum arată Gabriela Prisăcariu la prima ședință foto, după cinci săptămâni de la naștere: „Nu am încăput în câteva perechi de pantaloni”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si