Tată a 12 copii recunoscuți, Nicolae Guță a renunțat mereu, la un moment dat, la femeile cu care a trăit o bună bucată de vreme și care l-au făcut părinte. Fie că a fost Narcisa, fie că a fost Mădălina, celebrul manelist nu a rezistat decât perioade scurte sub observația atentă a iubitelor, pe multe părăsindu-le prin scandaluri epocale, multe dintre ele televizate. 

Citeste si: Fostul soț al Nicoletei Guță și-a găsit de muncă! Ce spune manelista despre Andrei: ”La 12 ani m-am căsătorit. Noaptea nunții a fost ceva ce nu doresc nimănui!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Singura femeie cu care Nicolae Guță s-a comportat corect și din cuvântul căreia nu a ieșit vreodată a fost și este Mariana, femeia din Petroșani cu care solistul are primii lui cinci urmași: Marian, Nicoleta, Daniela, Cosmin și Nicu. Alintată ”sultana” chiar de manelist, Mariana are în grijă și finanțele lui Guță, dar știe să conducă mereu tot neamul cu mână de fier. Ea se ocupă de creșterea nepoților, de sărbătorile din familie, dar și de comemorări, și asta în condițiile în care femeia a refuzat întotdeauna să se mute din baraca ei de pe malul Jiului într-una dintre vilele lui Guță, care domină intrarea în oraș. 

Guță
Mariana și Nicoleta Guță pleacă împreună în vacanțe

Mariana are 5 copii cu Nicolae Guță, dar se ocupă și de finanțele manelistului  

Cum anul trecut, înainte de pandemie, Mariana a fost plecată pentru prima dată într-un pelerinaj în Israel, împreună cu rudele apropiate, pentru 2021 femeia în care Guță are deplină încredere și-a pus o dorință cu ocazia zilei onomastice, aceea de a mai ajunge o dată în ”Țara Sfântă”.

Foarte credincioasă, Mariana a transmis de altfel întregii familii aplecarea spre rugăciune, dovadă că săptămânal neamul Guță merge în vizită la mânăstirea Prislop, acolo unde își doarme somnul de veci cel care a fost marele duhovnic Arsenie Boca.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si