Close sidebar
Close sidebar

Femeia care s-a casatorit cu fostul sot al Angelei Similea este foarte fericita cu Jan Hilgen! Daca Angela Similea s-a mutat in America, Sanda se multumeste cu excursii in Delta!

Dupa casnicia cu Angela Similea, olandezul Jan Hilgen s-a insurat cu Sanda, mare directoare la stat.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Prima casnicie a Angelei Similea (70 de ani) s-a intins din 1974 pana in 1991, alesul fiind un cetatean olandez, Jan Hilgen, pe care-l cunoscuse intr-un turneu. Dupa divortul silentios, solista s-a maritat cu politicianul Victor Surdu, care a murit in 2011, in timp ce Hilgen s-a insurat cu Sanda, in prezent mare directoare la stat, in cadrul unei autoritati nationale.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Spre deosebire de Angela, care a anuntat recent ca s-a stabilit in America, langa Boston, locuind in casa fiului ei, Sorin, Sanda nu are dor de duca in strainatate, dar bifeaza impreuna cu Jan diverse obiective turistice din Romania.

Ultima data, Sanda (care are un venit lunar considerabil, de 8800 de lei) si fostul sot al Angelei SImilea au fost intr-o vacanta in Delta Dunarii, in care cei doi s-au simtit foarte bine! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI