Doina Lehaci a fost diagnosticata cu cancer in 2012, iar un an mai tarziu a inceput chimioterapia. Insa, tratamentul nu a dat rezultate, iar femeia a stiut ca trebuie sa faca o schimbare. Astfel, a incercat un tratament naturist si, spre surprinderea tuturor, s-a vindecat.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Nu pot sa spun ca ma simt excelent, dar pe ansamblu starea de sanatate este buna. Si in prezent iau acelasi tratament naturist, am mers pe leacul care m-a ajutat sa ma vindec. Trebuie sa ma duc in scurt timp la control, nu am mai fost de jumatate de an si am emoţii. Cine stie ce or sa gaseasca, insa eu sper ca totul sa fie bine, ca si pana acum. Stiu ca nu sunt vindecata 100%, stadiul de boala pe care l-am avut eu nu se vindeca de tot", a declarat Doina Lehaci pentru CANCAN.ro.

"Am fost in ultimul timp la mai multe manastiri, m-am rugat ca sa fiu bine in continuare. Ma rog in fiecare seara pentru ca boala sa nu revina, ii mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. Nu renunţ la tratamentul naturist, altceva n-am mai incercat, nici medicii nu mi-au mai prescris nimic", a mai spus ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si