Close sidebar
Close sidebar

Femeia care s-a vindecat miraculos de cancer in faza terminala sta ca pe ace: "Nu pot sa spun ca ma simt excelent"

Doina Lehaci, femeia din Suceava, care in 2014 s-a vindecat miraculos de cancer in faza terminala, are emotii fiindca urmeaza sa mearga la control.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doina Lehaci a fost diagnosticata cu cancer in 2012, iar un an mai tarziu a inceput chimioterapia. Insa, tratamentul nu a dat rezultate, iar femeia a stiut ca trebuie sa faca o schimbare. Astfel, a incercat un tratament naturist si, spre surprinderea tuturor, s-a vindecat.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Nu pot sa spun ca ma simt excelent, dar pe ansamblu starea de sanatate este buna. Si in prezent iau acelasi tratament naturist, am mers pe leacul care m-a ajutat sa ma vindec. Trebuie sa ma duc in scurt timp la control, nu am mai fost de jumatate de an si am emoţii.

Cine stie ce or sa gaseasca, insa eu sper ca totul sa fie bine, ca si pana acum. Stiu ca nu sunt vindecata 100%, stadiul de boala pe care l-am avut eu nu se vindeca de tot", a declarat Doina Lehaci pentru CANCAN.ro.

"Am fost in ultimul timp la mai multe manastiri, m-am rugat ca sa fiu bine in continuare.

Ma rog in fiecare seara pentru ca boala sa nu revina, ii mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. Nu renunţ la tratamentul naturist, altceva n-am mai incercat, nici medicii nu mi-au mai prescris nimic", a mai spus ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI