UPDATE- Declarațiile făcute de tatăl copilei: „Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva!” 

„Eu te omor pe tine! Na! Na!”, i-a zis femeia fiicei sale.

Adusă de polițiști în fața judecătorilor, cea care si-a batut fiica in timp ce o filma, spune ca regreta. Putini sunt insa cei care pot intelege cum de o mama si-a putut agresa propriul copil in felul acesta.

„Ia de aici! Unde-i cuțitul ?Unde-i cutitul c-o tai !”, a spus mama agresoare.

Citeste si: Două tinere s-au bătut în noaptea dintre ani, live pe Facebook. Soţul uneia dintre femei a fost găsit inconştient, la o petrecere din Vişeu de Sus

Orbită de gelozie, mama nu realizează sechelele pe care i le poate face copilei lipsită de apărare. Aseară, femeia în vârstă de 28 de ani a fost retinută și arestata preventiv pentru 24 de ore. Iar astăzi, mama agresoare a fost dusă în fața judecătorilor.

Minora a fost bătută din răzbunare

„De ce ți-ai lovit copilul? Îți pare rău acum de ce ai făcut? Da, îmi pare rău!”, a fost dialogul dintre femeie și jurnaliști.

Femeia se află sub control judiciar timp de 60 de zile.

În această prioadă, procurorii de caz i-au înterzis să se apropie la mai puțin de 200 de metri de copilă.

Tot calvarul a pornit după ce femeia ar fi aflat că tatăl fetei- care este plecat în altă țară- ar fi înșelat-o. Bărbatul lucrează de 4 luni în Olanda iar l-a ultima vizită în România, acesta i-a mărturisit că este înrăgostit de altă femeie.

Avocatul femeii a anunțat că: „A fost o ceartă cu soțul ei. Sotul si-a gasit pe altcineva si ca sa se razbune si sa-i faca in ciuda si sa vina acasa mai repede a agresat-o pe fetita cea mica de 2 ani si 8 luni, lovind-o de doua ori cu palma peste fată si peste fund".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Apropiații susțin că aceasta ar fi intrat în depresie după ce soțul ar fi anunțat-o că vrea să rămână in Olanda cu noua iubită. Pe retelele de socializare, tanara a postat nu o data mesaje prin care isi arata frustrarea si suferinta.

Citeste si: VIDEO| Scandal în mijlocul Vasluiului. Un instructor auto a fost luat la bătaie de un individ nervos că că mama nu a mai vrut să-i dea bani pentru "păcănele"

„Cel mai greu an din viața mea. Vreau să scap de el, dar să nu mai am parte nici macar de o zi ca acest an.De ce eu să sper că va fi totul bine când văd adevărul cu ochii mei. Aud vorbe care nu-mi treceau prin cap că le pot auzi de la o persoană pe care am iubit-o.", a scris femeia pe contul oficial de Facebook.

„Aflându-se intr-o stare de neputința, de nesiguranța, vrea sa il aducă înapoi la ea recurgând la asemenea gesturi extreme. Violenta, șantajul emoțional nu sunt soluții pentru a-i apropia pe ceilalți ci mai degrabă pentru a-i îndepărta. Exista victime colaterale, copiii care pot acumula suferințe chiar traume.”, a spus psihologul Monica Sărăcescu.

Disperată ca sotul ar putea divorța de ea s-a gândit sa se răzbune pe fetița. In plus, se pare că femeia ar avea probleme și cu alcoolul.

Citeste si: Un ieșean s-a lovit la cap în timp ce își urmărea nevasta cu un topor

„Ea are niște momente greșite ca vezi domne ca s-ar putea sa aibă alta iubita acolo. Are si o stare putina, o stare putina... o foarte minora depresie. Dar daca a luat un pahar de alcool in plus probabil si-a deviat...si probabil atunci s-a intamplat chestia", a spus unchiul ei, Nelu Păun.

Imaginile, greu de privit, au ajuns și la bunicii paterni, care spun că sunt îngroziți de cele întâmplate. Așteaptă cu sufletul la gură ca fiul lor să să întoarcă în țară. El este singurul care poate lua copii din grija asistenților maternali la care au ajuns în urma acestui incident.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„El e in olanda la munca, baiatul meu e la munca. Face bani sa ii trimita la copii sa crească copiii.”, a declarat soacra femeii.

Vecinii o acuză pe femeie de neglijența față de copiii ei. Zile la rând au auzit urlete și înjurături din casa femeii. Acum, cei trei copii- de 2, 5 si 8 ani- au fost preluați și plasați în grija unor asistenți maternali pentru o perioadă de 5 zile până când tatăl se intoarce acasă.

Citeste si: O mamă din Constanța, filmată în timp ce își bate copilul de doi ani cu bestialitate: ”Eu te omor”

„Sunt la 2 asistenți care sunt vecini. Doi asistenți maternali care sunt vecini în aceeași localitate, astfel încât ei să poată fi împreună.”, a anunțat Mihaela Ristea, reprezentant al Protecției Copilului din Constanța.

In cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul desăvârșirii infracțiunii de violenta in familie, având un ordin de proiecție provizoriu fata de cei trei copii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si