O mamă și-a filmat fiul vitreg în timp ce își dădea ultima suflare pe podeaua casei. Acum, ea va petrece ani grei în spatele gratiilor.

După ce s-a decis să sune la urgențe, femeia le-a spus paramedicilor că micuțul a căzut în timp ce se juca.

Citește și: Un tânăr român din Austria, acuzat că a drogat și violat o minoră de 13 ani în toaleta unui club. Abuzul a fost filmat

Copilul a fost lovit de mai multe ori în cap

Micuțul Harvey Borrington a suferit o fractură craniană și o sângerare a creierului, după ce a fost lovit de mai multe ori în cap. În loc să-l ajute pe băiețel, mama sa vitregă, Leila Borrington, a decis să-l filmeze cum plânge și se zvârcolește pe podeaua casei din cauza durerii.

În instanță, femeia a spus că a făcut acea filmare pentru a le-o arăta paramedicilor, scrie The sun.

Citește și: Un cioban din Bihor a tăiat coada unui câine. Bărbatul este cercetat penal

De asemenea, înainte de a suna la urgențe, femeia i-a trimis filmarea și tatălui copilului, cu mesajul „De ce mi se întâmplă întotdeauna asta? Să nu mai lași copiii din nou cu mine”.

Femeia și-a aflat sentința

Deși a fost un proces lung, judecătorii i-au făcut dreptate copilului, atât cât s-a putut.

Leila a fost condamnată la 15 ani de închisoare, fiind găsită vinovată pentru omor din culpă. Șocant este că, în realitate, micuțul era bătut frecvent de femeie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: "Profesoara anului" a dezvoltat o obsesie pentru un elev de 12 ani. Riscă 29 de ani de închisoare

Totul s-a întâmplat atunci când micuțul a rămas în grija mamei sale vitrege, acasă, în Jacksdale, Nottinghamshire.

În imaginile tulburătoare se vede cum băiețelul zace nemișcat pe covor în sufragerie. În plus, copilul suferea de autism și nu vorbea.

Lipsa de compasiune a femeii le-a dat de gândit oamenilor legii pentru că, deși a țipat la el și l-a lăsat să zacă pe podea mai multe ore, atunci când a sunat la urgențe, femeia le-a spus paramedicilor că cel mic ar fi căzut când alerga prin casă.

Citește și: Strigătul de disperare al mamei Andreei, românca dispărut în Italia acum un an: „Ajutați-mă să o găsesc, sunt disperată!”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Tonul vocii ei, când îl strigă pe nume pe Harvey, în încercările ei de a-l trezi, sugera o absență a compasiunii”,  a declarat un procuror.

Harvey nu a mai putut fi salvat

Femeia i-a spus și soțului ei aceeași poveste, că micuțul a căzut atunci când alerga prin casă. El a murit pe data de 9 august 2021, la două zile după ce a fost dus la spital.

În plus, medicii au descoperit că micuțul avea și alte răni, mai vechi. Copilul avea un braț rupt și multe zgârieturi pe față, pe urechi și pe spate. Femeia a susținut în nenumărate rânduri că acele răni erau de fapt auto-provocate. 

Citește și: Descoperire macabră în Irlanda! Un român este suspectul principal: „Nu sunt vinovat!”

„Harvey a fost un băiețel foarte iubit, care a fost prețuit de părinții săi și de întreaga familie. Ca polițist, sunt mulțumit de decizia juriului în acest caz, dar sunt foarte conștient că nu este nicio consolare pentru cei dragi. Aceasta a fost o investigație foarte lungă și dificilă și aș dori să mulțumesc tuturor celor implicați care ne-au adus la acest punct”, a declarat un oficial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si