Monica Iudeanu și-a ucis pruncul prin decapitare cu un satâr. Ea le-a motivat magistraților că gestul său este o formă de jertfă pe care i-a adus-o lui Dumnezeu.

Femeia care și-a tăiat în bucăți bebelușul a fost eliberată

Gestul său a fost unul extrem de sângeros. Femeia și-a tăiat în bucăți copilul, l-a pus în pungi de plastic și l-a depozitat într-o cameră ce era folosită pe post de depozit.

Ulterior, femeia a fost internată în Spitalul de Maximă Siguranță Ștei, unde a primit îngrijire medicală. Au urmat multe cereri de eliberare depuse de Monica Iudeanu, toate fiind refuzate de judecători.

Femeia care și-a tăiat în bucăți bebelușul a fost eliberată

”Admite sesizarea petentei IUDEANU MONICA FLORINA pentru înlocuirea măsurii de siguranţă a obligării la tratament medical, prev. de art.109 Cod penal, cu măsura de siguranţă a internării medicale, prev. de art.110 Cod penal. În baza art.568 al.1 C.pr.pen., dispune înlocuirea măsurii de siguranţă a internării medicale, prev. de art.110 Cod penal, luată faţă de intimata IUDEANU MONICA FLORINA în prezent internată în Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Ştei, prin Sentinţa penală nr.37/S/04.09.2012 a Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, pronunţată în dosar nr.213/1372/2012, cu măsura de siguranţă a obligării la tratament medical, prev. de art.109

Cod penal. Dispune liberarea intimatei din spital. În conformitate cu disp.art.566 al.1 C.pr.pen., măsura de siguranţă a obligării la tratament medical ambulator se pune în executare prin comunicarea unei copii de pe dispozitivul prezentei sentinţe şi a unei copii de pe raportul medico-legal, Direcţiei Sanitare a Judeţului pe teritoriul căruia locuieşte persoana faţă de care s-a luat această măsură”, se arată în decizia instanței, conform Cancan. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Iosif şi Monica Iudeanu mai au şase copii – cinci băieţi şi o fată, cu vârste între doi şi nouă ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si