Tânăra, în vârstă de 19 ani, și-a transformat locuința în spital fără să stea pe gânduri. Și-a continuat jocul spunând că este bolnavă de cancer. Ea a devenit rapid cunoscută, în mediul online, după situația pe care a creat-o. Autoritățile au intervenit în acest caz de înșelăciune.

Citește și: Caz șocant în Anglia. O femeie și-a pus capăt zilelor de teamă că și-ar putea pierde copii, în urma divorțului

Madison Marie Russo este cea care a devenit rapid cunoscută, după ce a mințit, pe internet, că este bolnavă de cancer. Tânăra are 19 ani și locuiește în Bettendorf, Iowa, SUA.

Povestea tinerei de 19 ani

După ce a mințit că suferă de o boală extrem de grea, fata a cerul ajutorul în mediul online. Ea a afirmat că are cancer și le cerea milă internauților. În urma gestului făcut, o anchetă a fost deschisă în cazul ei. După cercetări, polițiștii au rămas uimiți de cele descoperite în casa tinerei.

Conform presei străine, fata posta frecvent videoclipuri, pe platforma de TikTok, în care afirma că suferă de aceasta boală. Mai mulți medici au luat în vizor cazul ei.

Citește și: Irpin, cățelul rănit în războiul din Ucraina, a fost adoptat de o familie din Portugalia- FOTO

Oamenii legii au deschis o anchetă și au descoperit faptul că tânăra și-a transformat apartamentul din Bettendorf, Iowa, SUA, într-un spital fals. Mai mult decât atât, oamenii legii au descoperit mai multe dovezi în cazul ei. Printre acestea se numără un stâlp pentru perfuzii și chiar fotografii ale unor pacienți bolnavi de cancer. Tânăra le-ar fi distribuit în mediul online ca fiind ale sale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma cercetărilor, Madison Marie Russo a pretins că a fost diagnosticată cu cancer pancreatic în stadiul 2. Tot ea a mai spus că este bolnavă de leucemie acută limfoblastică, dar și că are o tumoare „de mărimea unei mingi de fotbal”.

Și asta nu este tot. Tânără a precizat, în mediul online, că mai are de trăit doar cinci luni.

Sumele pe care a reușit să le strângă vin din donații venite din partea întreprinderilor, fundațiilor naționale și locale pentru cancer, distracțiilor școlare, colegiilor și chiar persoanelor fizice.

Citește și: Câte proprietăți are Prințul Charles în România?

Polițiștii au mai descoperit și faptul că tânăra avea un job cu jumătate de normă și, mai mult decât atât, juca chiar și golf în timpul liber, astfel era o persoană activă în viața privată.

După ce polițiștii au descins la casa tinerei, Madison Marie Russo a fost arestată și acuzată de furt. În aceste momente a fost deschisă o anchetă, iar cazul său se află în curs de desfășurare.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dacă va fi găsită vinovată, tânăra de 19 ani riscă până la 10 ani de închisoare. Chiar dacă procesul va începe pe 2 martie, ea a fost eliberată acum din închisoarea Scott County Jail. Ca urmare a faptei comise, Madison Marie Russo a fost nevoită să plătească o cauțiune în valoare de 10.000 de dolari.

Citește și: Ziua Cârtiței, 2 februarie 2023: Obiceiul care ne arată când începe, de fapt, primăvara

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si