O mamă a primit pedeapsa cu închisoarea după ce oamenii legii au aflat că ea și-a ucis copilul. Micuța ar fi deranjat-o pe femeie în timp ce aceasta făcea sex cu iubitul ei, iar ca pedeapsă, criminala a bătut-o până la moarte. Apoi, femeia a dansat și s-a postat pe TikTok chiar și în timpul procesului.

Citeste si: O copilă, de trei ani, a fost omorâtă în bătaie de iubitul mamei. Fetița s-a luptat minute la rând până și-a dat ultima suflare

O tânără din Marea Britanie și-a ucis copilul. Ea a primit 15 ani de pușcărie după ce și-a omorât cu bătaia fetița. Copila a fost maltratată pe motiv că și-a deranjat mama din timpul unei partide de sex pe care cea care i-a dat viață o avea cu iubitul ei.

Criminala era dependentă de rețelele de socializare. Ea a avut un comportament neobișnuit chiar și după decesul fiicei sale. La 39 de zile de la descoperirea morții micuței Kaylee, tânăra a postat pe internet un filmuleț în care își cere scuze părinților ei, spunând: „Îmi pare rău, mamă și tată, știu că am dat-o în bară rău, ar fi trebuit să mă descurc mai bine”.

Citeste si: Ea este criminala care și-a transformat victimele în săpun și biscuiți. Detalii șocante!

Mama criminală care și-a omorât copilul

Pe contul oficial de TikTok al criminalei mai există filmulețe în care cântă și dansează, sau vorbește despre produse cosmetice, unele dintre ele fiind postate la scurt timp de la decesul copilei sale. Femeia nu a fost prea afectată de cele întâmplate, însă în sala de judecată era împietrită de durere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

femeia care și-a ucis copilul că a deranjat-o când făcea sex
Mama criminală și iubitul ei.[Sursa foto: spynews]

Pe 7 septembrie 2020, la doar câteva zile de la descoperiea șocantă a morții lui Kaylee, femeia a postat un flmuleț ce cuprindea mai multe imagini cu cea mică, alături de mesajul „Odihnește-te în pace, copilul meu”.

Citeste si: Crimă șocantă: un bărbat a anunțat Poliția că își va ucide cumnata. Cum a avut loc tragedia

După autopsie, medicii legiști au descoperit că fetița avea răni pe corp anterioare agresiunii ce i-a provocat și decesul. Pentru că minora și-a deranjat mama în timpul actului sexual, femeia a lovit-o cu sălbăticie până la deces.

În urma agresiunii, Kaylee s-a ales cu un plămân perforat, ruptură internă de intestine și răni seriose la nivelul pieptului.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Poliția din Birmingham a postat pe Twitter și ultimele imagini cu Kaylee în viață, înainte ca mama ei să o ucidă cu sânge rece. Pentru faptele ei, tânăra a fost condamnată la 15 ani de închisoare, iar concubinul ei, la 14 ani, pentru rele tratamente aplicate unui minor.

Indignat de comportamentul sfidător al cuplului, judecătorul Foxton QC a spus: „Femeia nici măcar nu a făcut ceva pentru a solicita ajutor medical. Un apel prompt ar fi putut salva viața micuței Kaylee”.

Citeste si: Și-a ucis fiica pentru că i-a întrerupt partida de amor! Mama criminală a postat un Tik Tok în memoria fetei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si