Povestea lui Mary Magdalene a devenit cunoscută în mediul online  din pricina bustului ei generos. Totuși, bustul mult prea mare i-a adus și o serie de experiențe neplăcute. Astfel că i s-a interzis să zboare din cauza implanturilor mamare.

Mary Magdalene este un model dependent de operații estetice. Tânăra a declarat că se simte dezumanizată pentru faptul că i s-a interzis să zboare cu avionul din cauza implanturilor ei mamare.

Citește și: VIDEO| Dansul mirilor cu o mireasă fără picioare. Scene emoționante

Bustul femeii cântărește 10 kilograme și a recunoscut că își iubește mult mai mult trupul, după operațiile estetice la care a apelat. Ea a cheltuit peste 120.000 de lire pentru intervențiile chirurgicale la care a apelat.

Povestea modelului Mary Magdalene

Blondina și-a făcut mai multe operații de mărire a bustului, o operație de mărire a posteriorului, injecții cu botox în buze și câteva rinoplastii.

Citește și: Dieta strictă a lui Vladimir Putin! Președintele Rusiei are un meniu la care nimeni nu se aștepta

Mary este un model cunoscut din Toronto, Canada. Tânăra purta o bustieră minusculă și o pereche de colanți negri în aeroport și era pregătită pentru un zbor spre Dallas care o costase 5.000 dolari. Femeia a reușit să treacă de controlul de securitate și să se îmbarce în avion, dar a povestit că stewardesele au atenționat-o de câteva ori că avea căștile pe urechi în loc să asculte instrucțiunile lor înainte de zbor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Însă, Mary are o altă variantă. Femeia spune că adevăratul motiv pentru care i-au atras atenția însoțitoarele de zbor a fost bustul ei care cântărește 10 kilograme.

„Am fost dată jos din avion din cauza felului în care arăt. Vă rog să încetați discriminările, este dezgustător. Mă simt rușinată și dezumanizată, nici nu aveți idee prin ce trec”, a scris Mary pe contul ei de Instagram.

Mary a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea din avion pentru a arăta cum era îmbrăcată, potrivit The Sun.

„E evident de ce m-a dat jos din avion însoțitoarea de zbor, pentru că sunt prea expusă, dar nu e legal ce se întâmplă și a trebuit să spună că e din cauză că dormeam și nu am ascultat-o pe ea când oferea instrucțiunile”, a povestit Mary.

Citește și: Depresia de ianuarie. Cum o recunoaștem și cum o tratăm natural

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Modelul a explicat că nu s-a simțit deloc în siguranță după ce însoțitoarele de zbor i-au spus că trebuie să părăsească aeronava și dorește să dea în judecată compania aeriană.

Într-o altă postare pe Instagram, Mary a scris: “NU pot să înțeleg cum unii oameni spun că e normal să fiu dată jos din avion din cauza felului în care eram îmbrăcată. Aceleași reguli trebuie să se aplice pentru toată lumea. Nu e corect să fie alese persoanele pentru care să se aplice aceste reguli în funcție de felul în care arată.
Discriminarea de orice fel nu e un sentiment plăcut pentru nimeni. Dacă o fată cu un bust normal sau mic ar fi purtat aceleași haine, însoțitoarele de zbor nu ar fi zis nimic. Această discriminare legată de operațiile estetice este una comună, atât pe rețelele sociale, cât și în viața reală. Nu încerc să fac pe victima, doar spun ceea ce mi s-a întâmplat. E ciudat că am fost dată jos din avion fără să mi se returneze banii”, a mai scris modelul.

Citește și: 3 filme cu Charlie Chaplin, cel mai bun actor de producții cinematografice mute

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si