Caz uimitor în Spania, unde o femeie de 104 ani s-a vindecat de CORONAVIRUS. Bătrâna a ieșit învingătoare din spitalul Gregorio Marańón, iar medicul care a îngrijit-o a menționat că aceasta nu a avut nevoie de ajutor pentru a respira.

„Elena este o supravieţuitoare, anul trecut a fost internată cu gripă A, iar anul acesta a depăşit infecţia COVD-19”, a spus medicul Alvaro Alejandre de Ońa, care a tratat-o pe bătrânică, potrivit Agerpres.

Elena a învins în lupta cu virusul Sars-Cov-2. Vârsta înaintată este un factor de risc al bolnavilor infectați cu COVID-19. Femeia a învins, însă, această boală și le dă speranță și altora care se află în situația ei.

La 104 ani a luptat și a învins CORONAVIRUSUL

Angajații de la personalul Serviciului de Medicină Internă au aplaudat-o pe femeie pentru reușita ei. Bătrâna a ieșit din spital în aplauzele medicilor, infirmierelor şi personalului auxiliar, cărora le-a mulțumit pentru tot ce au făcut pentru ea.

femeia de 104 ani care a învins covid 19
Bătrâna de 104 ani care s-a vindecat de COVID-19.[Sursa foto: google]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Elena locuiește singură și nu are nevoie de ajutorul nimănui, la cei 104 ani. Spitalul în care a fost internată femeia se numește Gregorio Marańón. Este unul dintre cele mai mari spitale de stat din Madrid, unde au fost internați cei mai mulți pacienți COVID-19.

Citeste si: Un nou simptom Covid-19, întâlnit la majoritatea pacienților. Se întâmplă la nivel nazal!

Citeste si: Donald Trump a anulat planul de vaccinare COVID-19 al oficialilor de la Casa Albă

Cel mai în vârstă pacient care a luptat cu temutul virus este o femeie din Turcia. Ea a fost internată doar o zi, fiind tratată la domiciliu.

Fatma este turcoaica în vârstă de 116 ani. Ea a fost confirmată cu noul coronavirus după ce s-a întors în satul ei. Bătrâna a locuit cu copiii ei, iar la întoarcere au început să apară simptomele covid-19. Femeia a fost externată la cerere, după doar o zi în spital. E a urmat tratamentul acasă. Fatma este sănătoasă acum și a câștigat în lupta cu virusul Sars-Cov-2.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si