Femeia din Barlad care si-a ucis pruncul si dupa o luna l-a aruncat la gunoi si-a primit sentinta.

Desi, in fata instantei, Cristina Petriman a pledat nevinovata, sustinand ca tragedia s-a produs accidental, pe fondul depresiei postnatale, judecatorii vasluieni au condamnat-o la 12 ani de inchisoare si interzicerea drepturilor civile, inclusiv cele parintesti, timp de patru ani dupa executarea pedepsei, scrie adevarul.ro.

Cristina era intr-o relatie de 5 ani cu tatal copilului, care a plecat anul trecut la munca in strainatate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pe parcursul anului 2016, martorul a lucrat mai mult in strainatate, in Anglia si Germania, tinand legatura cu inculpata prin telefon sau prin retelele de socializare. Inculpata a ascuns sarcina si nu a spus nici parintilor sai si nici colegilor sai despre faptul ca a ramas insarcinata. I-a cerut unei prietene, sa o imprumute cu o suma de bani, spunandu-i ca vrea sa avorteze, intrucat are o sarcina extrauterina, insa aceasta nu a avut bani sa o imprumute.

De precizat faptul ca prietenul ei nu a stiut despre aceasta intentie a inculpatei si nici despre faptul ca ea a ascuns sarcina, afland acest lucru dupa ce inculpata a fost arestata”, se mentioneaza in rechizitoriul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui.

"Pe la orele 22.00, inculpata a mers la toaleta, moment in care s-au rupt membranele amniotice, curgandu-i lichidul amniotic (in termeni populari „i s-a rupt apa"), motiv pentru care si-a dat seama ca urmeaza sa nasca. Nu a solicitat ambulanta si nici nu a mers la spital, intrucat nu voia sa se afle de nasterea copilului, motivand ca ii era rusine de mama sa. A luat decizia sa nasca acasa neasistata. Pe la miezul noptii s-a dus iar in baie, unde a stat in picioare, sprijinindu-se de tocul usii, potrivit propriei declaratii si a asteptat sa nasca. inainte de a merge la baie, a luat un lighean in care a pus un prosop, urmand sa puna copilul in acest lighean, dupa ce il va naste. A nascut in jurul orelor 04.30 un fat de sex masculin, viu. L-a pus in lighean si a asteptat pana a iesit si placenta. Apoi a mers in bucatarie de unde a luat un cutit si s-a intors in baie, unde a taiat cordonul ombilical copilului, dupa care l-a invelit in prosop si l-a pus pe pat. A sunat-o, apoi, pe o colega, rugand-o sa ii tina locul la munca, spunandu-i ca „s-a stricat la burta".

Apoi s-a culcat langa copil si a adormit ”, se mentioneaza in rechizitoriul procurorilor.

Citeste mai mult aici
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si