Copiii pe care Cosmin Bumbu (29 de ani) ii avea cu Luminita aveau varste cuprinse intre 6 luni si 7 ani, cei 6 micuti si tatal lor fiind gasiti fara suflare, in dimineata zilei de 12 ianuarie 2015, in garsoniera familiei din Rovinari.

Luminita si Cosmin
Luminita si Cosmin Moartea lor a survenit, potrivit anchetei, de la o intoxicatie cu monoxid de carbon provenit de la o instalatie de incalzire improvizata.
Venita in mare graba din Italia, acolo unde muncea pentru a trimite bani familiei ramasa acasa, Luminita, sotia lui Cosmin si mama celor 6 copii, a fost devastata la inmormantarea care a adunat peste 1000 de persoane si care a fost oficiata de mai multi preoti.
Fata Luminitei care a supravietuit dramei
Fata Luminitei care a supravietuit dramei
Al saptelea copil al lui Cosmin cu Luminita, o fata, a supravietuit tragediei, fiind plecata la bunici, la Targu Jiu! Astazi, Luminita- inca afectata dupa drama traita- isi gaseste resurse sa mearga mai departe avand grija ca de ochii din cap de fata ei, careia ii asigura toate cele necesare unui trai decent.
Asa arata astazi Luminita
Asa arata astazi Luminita

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si