O bătrânică din Rusia care s-a trezit la viață după o noapte petrecută la morgă a murit în cele din urmă, scrie Daily Mail. Femeia de 81 de ani a fost declarată decedată pe data de 14 august 2020, iar ulterior a fost reinternată la Terapie intensivă.

Anchetatorii spun că stresul experienței prin care femeia a trecut poate fi de vină pentru decesul ei petrecut câteva zile mai târziu.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Nicolae Ceaușescu sărbătorea Ziua Națională pe 23 august

Zinaida Kononova, în vârstă de 81 de ani, a fost declarată inițial moartă pe 14 august în urma unei intervenții chirurgicale pentru ocluzie intestinală, la un spital din sudul Rusiei. Femeia a fost dusă la morgă la ora 1.10 noaptea, dar s-a trezit spre dimineață, căzând de pe o masă de examinare în timp ce încerca să scape.

Citeste si: “Nora” lui Sile Cămătaru își etalează silicoanele uriașe la mare, în timp ce e cercetată de polițiști! Giorgiana a intrat cu Mercedesul într-un gard, după ce a consumat alcool la o nuntă!

Kononova a fost găsită în cele din urmă de o asistentă la ora 8 dimineața și a fost transportată la Terapie intensivă la un alt spital din orașul Kursk.

Din păcate, însă, femeia a murit de-a binelea acum, la aproape o săptămână distanță.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” surprinsă alături de un manelist celebru. Avem imaginile

Familia acuză erorile medicilor ruși

Anchetatorii de stat vor examina acum dacă „stresul trezirii în morgă a afectat sănătatea femeii în vârstă și dacă a contribuit la moartea ei”.

Avocatul familiei, Sergey Mezhevitin, a declarat pentru REN TV: „Cei din familie vor să-ți caute dreptate în justiție, pentru că nu e normal ca oamenii să se trezească din anestezie într-o morgă".

Citeste si: Focar de coronavirus la Buzău. Au fost confirmate alte 32 de cazuri

După ce au descoperit-o pe Kononova în viață, managerii spitalului au sunat-o pe nepoata bunicii Tatiana Kulikova (foto mai jos) și i-au spus: „Avem o situație neobișnuită. Mătușa dvs este in viață!'

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Tatiana Kulikova s-a bucurat că mătușa ei era în viață, dar i-a întrebat pe doctori: „Cum se poate întâmpla asta?” I s-a spus că Kononova a fost declarată moartă din punct de vedere clinic și că a fost

„literalmente trasă din cealaltă lume” de o forță nevăzută.

Citeste si: Cele mai ciudate obiceiuri ale Reginei Angliei. Unele sunt inexplicabile

Tatiana Kulikova a spus: „La început nu m-a recunoscut și nu și-a amintit că a făcut o intervenție chirurgicală. Dar și-a amintit despre vechea ei problemă la genunchi". Din păcate, starea femeii s-a agravat ulterior și nu a mai rezistat în viață decât două-trei zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si