Potrivit surselor, Marius Brahariu le-a spus anchetatorilor că era băut și că a totul s-a întâmplat din cauza unui exces de furie în urma unui conflict cu mama sa care venise să îi facă ordine prin casă.

Individul a fost dus în arest, luni seară, inițial pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie cu raportare la infracțiunea de omor”.

Fiul ucigaș și-a recunoscut fapta

Procurorii ar putea solicita emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile și vor decide dacă se impune ca acesta să fie și supus expertizei psihiatrice.

Fiul reținut pentru omor este un om de afaceri important din Dumbrăveni, acesta are o firmă de transport marfă. Unul dintre șoferii acestuia a descoperit întâmplarea luni, în jurul orei 14.40, atunci când și-a căutat șeful acasă, pentru că acesta nu mai răspundea la telefon.

În casă, femeia a fost găsită întinsă pe podea într-o cameră, având urme de violență pe corp și era acoperită cu mai multe bunuri din locuință.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Polițiștii au o nouă pistă în cazul doctoriței ucise în Franța! Cine este principalul suspect pentru moartea Doinei, tânăra înjunghiată în apartamentul închiriat

Citește și: Polițiștii au o nouă pistă în cazul doctoriței ucise în Franța! Cine este principalul suspect pentru moartea Doinei, tânăra înjunghiată în apartamentul închiriat

Monitorul de Suceava a prezentat în exclusivitate luni seară, faptul că în locuință s-au găsit urmele care arată lupta.

Bătrâna a încercat să se salveze. Loviturile puternice i-au fost aplicate în mod barbar cu o bucată din lemn, probabil un picior al unei mese. Fiul avea și el urme ale luptei pe care a dus-o cu mama sa. Omorul a avut loc în seara zilei de duminică, 3 decembrie, cu aproximativ 20 de ore înainte de de a fi dat apelul la 112.

Marius Brahariu stătea singur după ce în urmă cu aproximativ 2 ani a fost părăsit de concubina cu care a avut o relație de 6 ani. Despărțirea dintre cei doi ar fi fost tot violența.

În cazul lui cei din jur ar fi văzut o degradare a stării din ultima perioadă. Bărbatul se comporta din ce în ce mai suspect și violent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si