Close sidebar
Close sidebar

Femeia găsită moartă în casă în Italia a fost ucisă accidental de fiul de opt ani

Fiul de opt ani ar fi fost cel care a ucis-o accidental pe Rkia Hannaoui, soția italianului Ariano Polesine.

Stefania Pavel,

Fiul de opt ani ar fi fost cel care a ucis-o accidental pe Rkia Hannaoui, soția italianului Ariano Polesine

[Sursa foto: Noi Poliziotti per sempre - Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Crima din Italia care era învăluită în mister și care a avut loc la finalul lunii martie a primit un deznodământ. Se pare că, fiul de opt ani și-a omorât mama accidental.  Aceasta este concluzia după reconstituirea anchetatorilor a tragicului accident. Totul s-a întâmplat în Italia, în zona Rovigo. Mama este o tânără de origine marocană de 32 de ani. Aceasta era casnică conform stiridiaspora.ro.

Nimeni nu știe cum a ajuns copilul în posesia armei periculoase

Băiețelul ar fi folosit pistolul proprietarului, ar fi intrat în casă și mânuind arma ar fi tras lovitura fatală. Deocamdată nu se știe cum a ajuns copilul să ia pistolul proprietarului casei.

Din cele aflate, arma care a ucis-o pe Rkia Hannaoui a fost găsită astăzi, 8 aprilie pe un teren din apropierea casei în care locuia femeia, împreună cu soțul și cei doi copii. Autopsia efectuată ieri a constatat prezența unui glonț în craniul femeii. 

"Tragedie care ne-a lovit pe toți" a declarat primarul Beltrame. Înainte de a se afla verdictul în cazul acestei crime, fiii de 8 și 10 ani ai lui Rkia Hannaoui au mers la școală.

Un vecin este acuzat de încălcarea articolului 20 bis din Legea 110, care pedepsește lipsa de păstrare a armelor

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: O femeie de 78 de ani, arestată după ce a jefuit o bancă

"Vom planifica și prezenta un parcurs de sprijin social pentru cei doi copii", a declarat primarul comunei Ariano Polesine, Luisa Beltrame, care a explicat că "frățiorii, după câteva zile de absență, mi-au confirmat că au revenit în mod regulat la școala primară din localitate.

În zilele următoare, voi merge să îi întâlnesc împreună cu familia și, susținută și de un asistent social, vom ilustra care pot fi acțiunile de sprijin pentru cei doi minori. Toate acestea cu acordul și disponibilitatea deplină a familiei".

Proprietarul armei, acuzat pentru neglijența păstrării armelor

Primul cetățean al comunei Polesine a subliniat, de asemenea, că ceea ce s-a întâmplat cu această familie ”este o tragedie și o dramă din multe puncte de vedere, care ne-a afectat și pe noi toți. Și din acest motiv, sper să găsim un partaj pentru proiecte incluzive, va fi important să înțelegem abordarea și posibilitatea de a le implementa pentru a-i sprijini pe cei doi copii. Întreaga comunitate dorește să fie aproape de familie în acest moment dificil din viața lor".

Femeia găsită moartă în casă în Italia a fost ucisă accidental de fiul de opt ani

[Sursa foto: PixaBay]

Totodată, până la depistarea vinovatului, vecinul în vârstă al femeii, a fost cercetat pentru complicitate la omor prin imprudență. Bărbatul în vârstă de 81 de ani, după cum relatează Il Corriere del Veneto, a primit o notificare de anchetă din partea carabinierilor. Pe lângă acuzația de complicitate la omor prin imprudență, acesta este acuzat și de încălcarea articolului 20 bis din Legea 110, care pedepsește lipsa de păstrare a armelor: arma crimei era a sa.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Încă nu există nicio veste cu privire la înmormântarea lui Rkia. Familia ar fi vrut să ducă trupul în Maroc, țara sa de origine, dar cadavrul se află încă la dispoziția autorităților judiciare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI