Potrivit cancan.ro, Gabriela Balan a povestit in timpul emisiunii scena in care politia a incatusat, sub acuzatia ca si-a molestat copilul la mall. Din cauza emotiilor, femeia a lesinat in timpul emisiunii si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

 

Sunt o mama responsabila, nu l-am batut, el e un copil mai neastamparat. Nu am vrut sa fug cand a venit politia.

M-au tras de mana, copilul a fugit, copilul striga si tipa, eu îl auzeam, politistii m-au dat cu capul de ciment. Le-am spus sa nu-mi puna catusele la mana de fata cu copilul. Mi-au stricat imaginea, regret tot ce s-a întamplat, ma prezinta ca o fiara. Am vorbit mai tare cu copilul în magazin, nu l-am batut, se vede pe camere, am vorbit pe un ton mai impunator. I-am promis ca îl duc în magazinele de jucarii. Am facut si atac de panica de frica la mall. Vanzatoarea mi-a spus ca o sa cheme protectia copilului si a început sa ma jigneasca. Ne-am paruit, ea a sunat la 112.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Poltistii voiau sa îmi puna catusele, am refuzat. Copilul tipa si plangea: Lasati-o pe mami în pace. Eu nu stiam unde e copilul, la ora 12.00

noaptea am aflat de copil, unde e, am fost dusa la politie, mi-au luat telefon, tot.

Femeia care a venit la mine m-a provocat si ne-am paruit. În cinci minute a venit politia. Eu am spus politistului ca nu am nici un act la mine si voiam sa se prezinte si el.  Mi-a spus ca îmi va pune catusele, daca nu îi dau nici un act de identitate. Eu nu am dat sa fug, deoarece nu am facut nimic. Eram nervoasa pentru ce s-a întamplat. În clipa cand a pus mana pe mine, l-am lovit, i-am dat cu palma. Imediat m-a pus la pamant. Sunt o mama responsabila, nu l-am batut, el e un copil mai neastamparat. Nu am vrut sa fug cand a venit politia. M-au tras de mana, copilul a fugit, copilul striga si tipa, eu îl auzeam, politistii m-au dat cu capul de ciment. Le-am spus sa nu-mi puna catusele la mana de fata cu copilul.

Mi-au stricat imaginea, regret tot ce s-a întamplat, ma prezinta ca o fiara. Am vorbit mai tare cu copilul în magazin, nu l-am batut, se vede pe camere, am vorbit pe un ton mai impunator.

I-am promis ca îl duc în magazinele de jucarii. Am facut si atac de panica de frica la mall.”, a declarat femeia care a fost încatusata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si