Close sidebar
Close sidebar

Femeia incatusata la mall a lesinat in timpul unei emisiuni! Gabriela: "Politistii m-au dat cu capul de ciment"

Gabriela Balan, femeia care a fost acuzata ca si-a batut copilul la mall, a mers la o emisiune tv sa povesteasca ce i s-a intamplat. Din pacate, femeia a lesinat in timpul interviului si a avut nevoie de interventia medicilor.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit cancan.ro, Gabriela Balan a povestit in timpul emisiunii scena in care politia a incatusat, sub acuzatia ca si-a molestat copilul la mall. Din cauza emotiilor, femeia a lesinat in timpul emisiunii si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

 

Sunt o mama responsabila, nu l-am batut, el e un copil mai neastamparat. Nu am vrut sa fug cand a venit politia. M-au tras de mana, copilul a fugit, copilul striga si tipa, eu îl auzeam, politistii m-au dat cu capul de ciment. Le-am spus sa nu-mi puna catusele la mana de fata cu copilul. Mi-au stricat imaginea, regret tot ce s-a întamplat, ma prezinta ca o fiara. Am vorbit mai tare cu copilul în magazin, nu l-am batut, se vede pe camere, am vorbit pe un ton mai impunator. I-am promis ca îl duc în magazinele de jucarii.

Am facut si atac de panica de frica la mall. Vanzatoarea mi-a spus ca o sa cheme protectia copilului si a început sa ma jigneasca. Ne-am paruit, ea a sunat la 112.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Poltistii voiau sa îmi puna catusele, am refuzat. Copilul tipa si plangea: Lasati-o pe mami în pace. Eu nu stiam unde e copilul, la ora 12.00 noaptea am aflat de copil, unde e, am fost dusa la politie, mi-au luat telefon, tot.

Femeia care a venit la mine m-a provocat si ne-am paruit. În cinci minute a venit politia. Eu am spus politistului ca nu am nici un act la mine si voiam sa se prezinte si el.  Mi-a spus ca îmi va pune catusele, daca nu îi dau nici un act de identitate. Eu nu am dat sa fug, deoarece nu am facut nimic.

Eram nervoasa pentru ce s-a întamplat. În clipa cand a pus mana pe mine, l-am lovit, i-am dat cu palma. Imediat m-a pus la pamant. Sunt o mama responsabila, nu l-am batut, el e un copil mai neastamparat. Nu am vrut sa fug cand a venit politia. M-au tras de mana, copilul a fugit, copilul striga si tipa, eu îl auzeam, politistii m-au dat cu capul de ciment. Le-am spus sa nu-mi puna catusele la mana de fata cu copilul.

Mi-au stricat imaginea, regret tot ce s-a întamplat, ma prezinta ca o fiara. Am vorbit mai tare cu copilul în magazin, nu l-am batut, se vede pe camere, am vorbit pe un ton mai impunator. I-am promis ca îl duc în magazinele de jucarii. Am facut si atac de panica de frica la mall.”, a declarat femeia care a fost încatusata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI