Close sidebar
Close sidebar

Femeia injunghiata de sot, in gradinita, a murit pe masa de operatie! Nicoleta avea 35 de ani si era mama a doi copii

Femeia injunghiata, astazi, in gradinita de pe strada Agricultori din Capitala a murit pe masa de operatie. Femeia se numea Nicoleta Botan si era chiar patroana gradinitei. Cel care a injunghiat-o ar fi chiar sotul femeii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Directoarea unei gradinite private din Capitala care a fost injunghiata de fostul sau sot in biroul ei din unitatea de invatamant a murit la spital.

Femeia, care in urma incidentului a fost gasita in stop cardio-respirator, a murit la Spitalul Floreasca.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Potrivit Politiei Capitalei, in jurul orei 12.20 a fost semnalat la 112 ca o femeie a fost injunghiata, iar cercetarile au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti şi de Serviciul Omoruri.

Incidentul a avut loc in incinta unei gradinite private din sectorul 2 al Capitalei, unde femeia, in varsta de 38 de ani, a fost injunghiata de catre sotul sau.

Potrivit unor surse judiciare, victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei sot, Maius Cristian Botan, motiv pentru care ea obtinuse in instanta, un ordin de restrictie pe numele sau. Ca urmare, barbatul fusese evacuat din casa şi nu se putea apropia la o distanta mai mare de 200 de metri atat fata de fosta sotie, cat şi fata de cei doi copii ai lor.

Sursele citate au precizat ca in jurul orei 12.00 barbatul ar fi pandit-o pe Nicoleta Botan şi a injunghiat-o de mai multe ori. Ulterior, acesta a fugit şi a fost prins la scurt timp de politiştii Sectiei 8, care l-au predat ofiterilor Serviciului Omoruri.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI