O femeie a luat decizia să se arunce în gol de la etajul 5 al unui bloc situat pe unul dintre principalele bulevarde din Capitală, Bulevardul Unirii.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București

Femeia de 43 de ani se pare că era contabilă, iar aceasta a luat decizia de a se arunca de la etajul 5 al blocului de unde lucra.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. 

Victima, femeia de 60 de ani, locuia chiar în blocul din care s-a aruncat contabila. În urma impactului teribil, femeia de 60 de ani a fost internată la terapie intensivă, cu o fractură deschisă la picior, suspiciune de fractură la coloană şi mai multe organe rupte. Din păcate, în această dimineață a decedat.

Citește și: Un jandarm a fost găsit mort, în timpul serviciului. S-ar fi împușcat cu arma din dotare. Anunțul făcut de anchetatori

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Potrivit primelor verificări efectuate, femeia de 43 de ani ar fi încercat să se sinucidă. Tentativa de sinucidere a femeii a provocat și alte victime.

Echipajele de salvare au intervenit de urgență

Echipajele din cadrul Secției 14 de poliție din Capitală și echipajele SMURD au intervenit de urgență. Femeile rănite au primit imediat îngrijirile medicale necesare pentru a supraviețui. Ulterior, acestea au fost transportate la o unitate medicală, de urgență. 

Dintre cele două, femeia de 60 de ani a fost rănită mai grav. 

Citește și: VIDEO- Au apărut imaginile cu momentul în care femeia se aruncă pe geam de la etajul 5, în București! În cădere a mai lovit o altă femeie care trecea pe trotuar

„La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si