Caz șocant în localitatea Zorleni din județul Vaslui, vineri seara. O femeie de 35 de ani, care locuia cu socrii surorii ei a fost ucisă prin înjunghiere, informează VremeaNouă.ro. Cea care a anunțat crima la 112 a fost soacra surorii ei, dar Cristina, mamă a patru copii nu a mai putut fi salvată. 

Citeste si: VIDEO| Motivul pentru care Olguța, tânăra din Giurgiu, a fost ucisă cu sălbăticie de soț. Ce spun apropiații celor doi?

Femeia avea ordin de restricție împotriva bărbatului

“La Zorleni, a fost anunțat în această seară că a fost găsită o femeie de 35 de ani cu plagă înjunghiată toracică, în stare gravă, inconștientă. A fost trimisă o ambulanță tip B2 din Bârlad. Femeia a fost declarată decedată, find descoperită prea târziu. Avea o plagă înjunghiată cardiacă. Criminalul e căutat de poliție”, a precizat medicul urgentist Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al SAJ Vaslui.

Potrivit presei locale, femeia a avut o ceartă cu fostul ei soț, împotriva căruia obținuse un ordin de restricție.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Femeie de 46 de ani din Slănic Prahova, găsită moartă după o ceartă cu concubinul

Femeia a fost declarată decedată, având o plagă înjunghiată cardiacă. Criminalul e căutat de poliție

[Sursa foto: Vremea Noua]

Criminalul, căutat de poliție

Polițiștii sunt pe urmele fostului soț, însă până la această oră nu se poate afirma cu certitudine că el este cel care a înjunghiat femeia. 

Victima se numește Cristina Carp și era angajată la un depozitul din Bârlad.

De frica soțului foarte violent, cu care are patru copii, ea s-ar fi refugiat la socrii surorii ei, în comuna Zorleni, unde spera că își va găsi liniștea.

Citeste si: Un bărbat de 45 de ani din Giurgiu și-a ucis soția cu cuțitul și a fugit de acasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si