Crima teribilă a avut loc duminică, 9 ianuarie, în localitatea Plopana din județul Bacău. Femeia era suspectată de concubin că îl înșeală, iar presa locală scrie că aceasta a fost adeseori victima violenței domestice, fiind bătută de bărbat. Anul trecut, femeia obținuse un ordin de protecție împotriva individului violent.

Citeste si: Noi detalii despre marocanul acuzat că ar fi ucis 2 studenți la Iași. Prietenii principalului suspect au fost audiați/Ce au declarat despre Ahmed Sami El Bourkadi

Criminalul a plecat plin de sânge prin sat

Potrivit rudelor, bărbatul era împreună cu victima de un an, informează Ziarul de Bacau. Relaţia lor a fost, însă, presărată cu scandaluri din cauza geloziei lui, spun cunoscuții cuplului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În cursul zilei de duminică cei doi s-au certat din nou iar individul a ucis-o pe femeia de 40 de ani. A mers apoi în sat, plin de sânge şi le-a spus celor întâlniți pe drum ce a făcut.

Citeste si: Trei tineri din Brașov s-au lăudat că au ucis un om pe TikTok: ,,V-am executat"

Femeia avea ordin de protecție împotriva bărbatului violent

Din cauza bătăilor pe care le primea de la bărbatul violent, femeia a cerut ajutor autorităților, în iulie anul trecut și a obținut ordinul de protecție. Acesta s-a dovedit, însă, ineficient și relația celor doi a avut un final tragic.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind propus pentru arestarea preventivă de 30 de zile. Bărbatul este cercetat pentru omor şi riscă să stea după gratii, următorii 25 de ani.

Citeste si: Mamă și fiică, găsite moarte în propria locuință din Bihor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si