Potrivit IPJ Alba, au loc 6 percheziţii, dintre care 5 în Lupeni şi una în Alba Iulia în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de camătă. La percheziții, alături de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, participă polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Alba, conform presei locale.

Citeste si: Polițiștii din Galați au descoperit teste PCR false la controlul de frontieră

Dobândă uriașă cerută unei cliente din Alba Iulia

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că, în perioada decembrie 2020 – iunie 2021, o femeie de 42 de ani din Lupeni, judeţul Hunedoara, ar fi acordat un număr de 23 de împrumuturi în sumă totală de 84.500 de lei unei femei din Alba Iulia, percepând o dobândă de 25% pe lună, din valoarea fiecărui împrumut, până la data restituirii debitului principal.

Citeste si: Medic din Mehedinți, arestat pentru 30 de zile din cauza certificatelor false de vaccinare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Partea vătămată ar fi fost prejudiciată cu suma de 37.312 lei, care ar fi fost plătită, până în prezent, cu titlu de dobândă, potrivit Alba24.ro.

La percheziţii, alături de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, participă poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Citeste si: Percheziții într-un dosar privind certificate false de vaccinare în Timiș, Mehedinți și Gorj


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si