Un bărbat de 29 de ani, din Arad, s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violenț e, în urma unui scandal dintre acesta și fosta sa iubită, informează Aradon.ro. Jandarmii aflați în serviciu s-au sesizat din oficiu după ce au observat o femeie care striga după ajutor și fugea în jurul unui autoturism, fiind urmărită de un bărbat.

Citeste si: VIDEO| Înarmați cu săbii și bâte, patru agresori au băgat spaima într-o familie din Ciorogârla

Loviturile violente, stopate de jandarmi

Incidentul a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu din Arad. Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi, bărbatul s-a năpustit asupra femeii, aplicându-i câteva lovituri în zona feței.

Violențele au durat câteva minute, până în momentul în care jandarmii i-au observat și au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un militar din Craiova a fost arestat. Bărbatul ar fi încercat să seducă un minor

Dosar penal pe numele agresorului

“Pe numele bărbatului, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, conform Codului Penal.
Actele de sesizare au fost înaintate organelor de cercetare penală, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Citeste si: Bataie in centrul Timisoarei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si