Close sidebar
Close sidebar

Femeie bătută în plină stradă de fostul iubit, la Arad

O femeie din Arad a fost alergată pe stradă și lovită de fostul iubit. Scenele de groază s-au produs miercuri, în miezul zilei. Din fericire, un echipaj de jandarmi aflat în serviciu a surprins întregul moment și l-a reținut pe individul violent.

Razvan Ilie,

Jandarmii au văzut-o pe femeie alergând în jurul unei mașini, fiind urmărită de un bărbat care o lovea

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de 29 de ani, din Arad, s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violenț e, în urma unui scandal dintre acesta și fosta sa iubită, informează Aradon.ro. Jandarmii aflați în serviciu s-au sesizat din oficiu după ce au observat o femeie care striga după ajutor și fugea în jurul unui autoturism, fiind urmărită de un bărbat.

Citeste si: VIDEO| Înarmați cu săbii și bâte, patru agresori au băgat spaima într-o familie din Ciorogârla

Loviturile violente, stopate de jandarmi

Incidentul a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu din Arad. Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi, bărbatul s-a năpustit asupra femeii, aplicându-i câteva lovituri în zona feței.

Violențele au durat câteva minute, până în momentul în care jandarmii i-au observat și au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Un militar din Craiova a fost arestat. Bărbatul ar fi încercat să seducă un minor

Dosar penal pe numele agresorului

“Pe numele bărbatului, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, conform Codului Penal.
Actele de sesizare au fost înaintate organelor de cercetare penală, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Citeste si: Bataie in centrul Timisoarei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI